ParkLive осигурява нощен транспорт до Летище София

Безплатен транспорт през нощта за ParkLive

Безплатни нощни „полети” между Терминал 2 на Летище София и центъра на столицата ще бъдат пуснати от 18 до 20 юни. Причината са всички фенове, които ще присъстват и ще се забавляват на 3-дневния музикален фестивал ParkLive, който тази година се провежда в парка на Летище София, Терминал 2.

Безплатните J&B Party Weekend автобусчета ще пътуват от 21 часа вечерта до 4.30 часа сутринта. Те ще са на половин час, а маршрутът и спирките им ще съвпада с този на линия 284 от градския транспорт в София.

Така всички без да се притесняват за прибирането си могат да се забавляват до зори с богата програма, която предлага фестивала.

Във второто си издание ParkLive ни е подготвил редица изненади. Освен концертите на трите хедлайнери – денс великаните Groove Armada, създателите на съвременното танго Gotan Project и магнетичните Morcheeba, посетителите ги очаква и първото 3D Disco парти у нас, дръм&бейс легендата Goldie, майстор диджеят на големите партита Adam Freeland…. и много български музиканти.

Гостите, които решат, че ще стигнат до фестивала с личните си автомобили трябва да знаят, че по-добре е да имат предварително закупен билет за ParkLive. Така срещу показването му могат да си осигурят безплатно място в паркинга, който се намира в непосредствена близост до разклона между Терминал 1 и Терминал 2. На него обаче ще бъдат допускани автомобили до изчерпването на паркоместата. Паркирането директно пред Терминал 2 също е възможно, но срещу стандартната сума за ползване на услугата. Забранено е паркирането пред главния вход на фестивала, както и влизането с автомобили на територията на провеждането на ParkLive. Гостите няма да бъдат допускани и с професионални фотоапарати и камери, оръжия, алкохол, всякакъв вид храна. Организаторите предупреждават, че на входа няма да има място за съхранение на тези вещи.

На фестивала ParkLive няма да бъдат допускани лица под 18-години, независимо дали те са с придружител или сами. ParkLive се извинява на всички свои непълнолетни фенове, но ограничението произтича от наскоро приетия закон, който забранява достъпа им до места, на които се консумират алкохол и цигари.

ParkLive призовава всички фенове на качествената музика купувайки си билет да се присъединят към 3-дневното музикално предизвикателство и така да покажем, че София има нужда от фестивал, предлагащ ни стилово разнообразие и срещи, както с български, така и със световни музикални величия.

До 17 юни включително, цената на еднодневните билети за всички сцени на ParkLive Fest е 45лв., а за 80 лв. ще може да сте част от случващото се и през трите юнски дни в Парка на Летище София, Терминал 2. Билетите за J&B сцената (те са еднодневни за 18 и 19 юни и важат след 23.30 часа) са на цена от 20 лв. В дните на фестивала цените са: пълен фестивален билет 90 лв., еднодневен билет 55 лв., J&B билет- 25 лв.

Пълната информация за програмата на фестивала, цените на билетите и местата на продажбата им може да намерите на www.parklivefest.com .

 
По темата: