Parov Stelar Band в Арена Армеец – билети по 50 лева

PAROV STELAR BAND отново в България – Forever swing!

Организаторите на концерти и фестивали „Ивент Зона”  поканиха любимата електро суинг банда Parov Stelar Band” отново в България. Както неведнъж са казвали – „Приемаме, защото обичаме да правим спектакли тук!”

На 4-ти октомври в зала „Арена Армеец“ многобройните почитатели на оригиналната музика, която Parov Stelar Band създават, ще имат възможността да чуят на живо познатите хитови компилации, както и най-новите парчета на групата от 2013 година.

Експеримент или не, електро суингът става все по-популярен най-вече заради позитивния дух, който създава около почитателите му. Енергията е буквално повдигаща и провокира да търсиш най-доброто в класическата музика, което да предложиш на „нов глас”, споделя мистър Marcus Füreder, основателят на стила. Специфичната смесица от фънк, джаз и суинг, умело подправени с електро звучене, определено носи емблемата на Parov Stelar Band, които със замах изтупват праха на времето на отдавна отминалата епоха и я преобразяват буквално пред очите ни.

Cleo Pantherе същинска муза за Parov Stelar! Неподправеното й излъчване и мощен глас са повод да я сравняват със златните гласове на световната сцена. Ексцентричните изпълнения на саксофон на Max The Sax са есенцията в изпълненията на бандата, а тромпетът на Jerry di Monza е акцентът, от който Parov Stelar Band не биха се лишили за нищо на света! На концерта в София ще присъстват и басистът Michael Wittner, както и барабанистът Willie Larsson Jr., все музиканти с личен стил и силно присъствие!

На въпроса от какво се вдъхновява, Маркус Мюлер казва, че най-големите му музикални вдъхновения идват от идолите му „Бийтълс“ и разбира се, от шестимата от Parov Stelar Band. Също така твърди, че музиката е вдъхновение сама по себе си винаги и навсякъде – затова никога не се ограничава в епоха или място.

Специфичната смесица от стилове прави бандата популярна в цял свят, а билетите за спектаклите им се изчерпват много преди обявените дати. Не е за изпускане и тази поредна възможност да се забавляваме с австрийците на 4-ти октомври в София, тъй като способността им да ни изненадват е безгранична. Като истински иноватор в жанра, Parov Stelarвинаги е малко по-напред от останалите – малко по-суинг, малко по-джази много по-провокиращ.

Билети за събитието можете да намерите от утре в мрежата на Eventim в цялата страна на промоционални цени от 50 лв. и 55 лв. Промоцията важи за първите 200 закупени билета.

4-ти октомври, зала „Арена-Армеец“, 4-ти октомври, 20:00 ч. – Forever swing!

 
По темата: