Парти „Авантюра“ – с „Романтика“, Кали, а палавите Дяволи сте ВИЕ!

Фолк-богинята Кали сред aнгели и дяволи в The Cotton Club

На 13-и януари Кали гостува на първото за 2010-а парти „Авантюра” на радио „Романтика”

На 13-и януари The Cotton Club и радио „Романтика” организират първото за новата година парти Авантюра.

Специален гост на вечерта ще бъде атрактивната бунтарка на  поп-фолка Кали, която ще се присъедини към тайното общество на “Ангели и Дяволи” в луксозното заведение в Студентски град. Оригиналният сценарий е част от играта на Радио Романтика, в духа на второто действие на предаването Авантюра “Ангели и Дяволи”.

По регламент, двама необвързани “дявола” ще трябва да намерят своите авантюристични “ангели” сред гостите в The Cotton Club.

Двойката, която първа се качи на сцената при звездата на вечерта Кали,  ще спечели романтичен уикенд за двама в Аугуста Спа Хотел в Хисаря.

Парти Авантюра ще събере също така и “ангела” Мартина, която в продължение на една седмица отговаря на слушателски въпроси в ефира на „Новата Авантюра“, с избрания от нея авантюрист.

Участие ще вземат и всички слушатели, спечелили среща в първата част на играта – “Твоята нова среща”. Разбира се, и този път предизвикателните танцьорки от еротично шоу „Dangers“ ще се погрижат за горещата атмосфера на купона.

Звездата на вечерта Кали ще забавлява всички гости в The Cotton Club до зори с най-горещите си хитове, и ще пожелае успешна и пълна с веселие 2010-а.Изпълнителката на култовата песен „4-4-2“ ще поднесе и своя подарък към участниците в щурото парти – новия си хит „Спри„.

Следващата сряда, 20 януари 2010, очаквайте BUZUKI NIGHT в The Cotton Club, с гръцката гост-звезда NIKO!

Виж Кали с хита й „Спри“: