Парти автобус за абитуриенти от Power FM

За поредна година абитуриенти ще се возят на британски парти автобус

Да, това е напълно вярно! Както е вярно и това, че вече шест поредни години радио Power FM награждава един цял клас абитуриенти с възможността да се придвижат по незабравим начин до дестинацията на своя бал – с оригинален британски парти автобус със собствен DJ!

Играта Power Class се провежда всяка година и обхваща всички абитуриенти от училищата в Бургас и региона. Участието в нея е повече от елементарно – изисква се участниците да качат обща снимка на класа си в специално създадена уеб страница към сайта www.PowerFM.bg. Учениците разполагат с безброй подобни снимки – от екскурзии, купони, предварителни фотосесии и множество направени селфита. Възможно е също да се направи и колаж от няколко снимки. Целта на играта е да се даде възможност на един цял клас да пътува безопасно, учениците да не се делят на луксозни лимузуни и други автомобили, и да си прекарат една незабравима последна вечер в компанията на своите приятели, съобщават организаторите от радио Power FM.

Срокът за подаване на участие е от 14.03 до 9.04. Възможността за гласуване ще стартира автоматично от 10 април, за да може всички участници да имат равен старт и ще продължи точно 5 дни – до 14 април. Гласът си може да даде всеки, който има валиден e-mail адрес и може да отдели 2 минути за целта. Печелившият или както е наречен в кампанията „най-маня’шкия” клас ще бъде обявен на 18 април, в сутрешното предаване Prime Time. А самата награда ще посрещне абитуриентите на мястото на събиране в деня на бала им. Следва паметно пътуване до к.к.Слънчев бряг и страхотен купон преди купона.

Видео от предходни години:

 
По темата: