Парти, поздрави, подаръци – пет години Радио N-Joy!

Най-голямата музикална радио верига в България празнува петата си годишнина на 1 юни

Пет звезди поздравяват NJOY за петия рожден ден на радиото

На 1 юни най-голямата музикална радио верига в България ще отпразнува пет години в ефир. В деня на детето през 2006 г. в ефира на девет града започва излъчването на най-новото радио – NJOY.

Пет години по-късно градовете, в които NJOY има покритие, са вече 33. Радиото се превърна в любима станция на младите хора в България, като само за пет години се утвърди като безспорен номер едно сред аудиторията на възраст между 15 и 36 години.

Феновете нa радиото във Facebook вече надхвърлят 18,000 души, а форумът на сайта се радва на редовни посетители и приятели.

По случай годишнината пет известни и обичани личности ще гостуват в студиото на Инспектор N-JOY, за да отправят своите поздрави към най-голямата музикална радио верига в България.

Сред гостите ще бъдат Асен Блатечки, Емил Чолаков, Лора Крумова, Борис Петров и др. Какво ще споделят и ще пожелаят те, слушателите ще имат възможност да чуят всяка сутрин между 30 май и 3 юни от 9:00 часа в ефира на радио NJOY.

Радио NJOY ще отпразнува петия си рожден ден заедно със своите слушатели през целия месец юни с много подаръци – от брандирани сувенири до смартфони.

Навръх рождения ден на радиото специално парти ще зарадва най-големите фенове от 18:00 часа във „Веселата градинка на N-JOY” до Розариума в Южния парк в София, където почитателите ще имат възможност да се запознаят с гласовете на радиото на живо.

Виж секцията на Радио N-Joy в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

 
По темата: