Партито BLAME на Yalta Club атакува Топ 100 на света!

Българско парти се прицели към TOP 100 на клубните събития в света

Ежемесечното българско музикално събитие BLAME, проект на Elevate Entertainment сериозно се е прицелило към място в TOP100 на най-добрите клубни ивенти в света. Това стана, ясно след като най-авторитетното списание за електронна музика DJ Magazine добави опцията за избор на събитие към класацията, определяща 100-те най-добри клуба на планетата.

Амбициозната парти серия, която вече трета година се провежда веднъж месечно на територията на Yalta Club, спечели българската публика със своята добре обмислена музикална и визуална концепция, която е изцяло в ръцете на талантливи родни артисти. BLAME е безспорен хит напоследък, като доказателство за това е препълненият клуб, който посреща гостите на събитието всеки месец.

Следващото парти от серията ще се проведе тази събота, 27-ми февруари, като организаторите са подготвили на своите гости  декорация и пърфоманс, на която доста от конкурентите му в световен мащаб биха завидели. Всички желаещи да подкрепят BLAME и Yalta Club могат да го направят на онлайн на адрес www.djmag.com или в нощта на събитието.

Виж карди от партито през януари: