Първа целувка във „Фермер търси жена“

Седмица на романтичните изненади във „Фермер търси жена”

Преследване на кози, месене на хляб и взимане на почвени проби тестват уменията на кандидат-невестите

Бързи, смели, сръчни… но и романтични – всичко това ще трябва да бъдат фермерите и техните кандидат-невести в тазседмичния епизод на романтичното риалити „Фермер търси жена”.

След като ги затрупаха с тежка фермерска работа още на първия ден, този четвъртък ергените ще бъдат особено щедри на подаръци и романтични изненади.

Стефан, който подложи избраниците си на най-стряскащ режим – ставане в 6.00 и работа в краверфермата, обещава да бъде доста по-милостив. Той ще ги заведе край живописна река, а последвалата там целувка ще породи първите искри на ревност сред кандидатките за сърцето на най-младия участник.

Преди да стигнат до романтиката обаче във фермата на Димитър ще трябва сериозно да се потрудят. Този път гостенките му рано-рано ще запретнат ръкави не само за да изметат двора и да приготвят закуската, но и за да издоят козите. Ще последва лудо препускане след животните, а една от кандидат-невестите дори ще го оприличи на шофирането… Най-добре справилата се със задачата ще получи повече време насаме с Димитър и ще чуе признанието, че може би вече е намерил своята половинка.

В къщата на Свилен денят ще започне с енергиен сеанс, последван от застрашаващо маникюра месене на хляб и мисия „Да нахраним телетата, кокошките и зайците”.

Участникът, който е най-напред с изпитанията – Иван, също няма да остави гостенките си да скучаят, а още по-малко да си почиват. Той ще качи и трите на специална машина за почвени проби, но само една от тях ще заслужи романтична разходка на стар въжен мост с него….

Каква ще е историята на първите целувки, къде ще се кажат най-силните откровения, къде ревността ще засенчи романтиката и кои кандидат-невести ще се окажат най-сръчни и пъргави – гледайте „Фермер търси жена” – този четвъртък, 27 октомври, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн