Първата дама е аморална в нов сериал на Нова! /видео/

Дизайнер и музикална звезда в главните роли в сериала „Първата дама” по Нова ТВ

Премиерната колумбийска поредица  е в ефира на Нова ТВ всеки делничен ден от 15 часа

Гледай видео анонс 1 онлайн

Гледай видео анонс 2 онлайн

Бизнес дама, риалити звезда и дизайнер от Колумбия – всичко това се отнася за Карина Крус, главната актриса в най-новата поредица в ефира на Нова ТВ„Първата дама”. Премиерният колумбийски сериал разказва една модерна история за любовта и целите в живота, видени през погледа на младо момиче. Зрителите на Нова ТВ могат да следят епизодите всеки делничен ден от 15.00 часа.

В родината си актрисата Карина Крус става популярна изключително бързо – за първи път тя прави впечатление на публиката с участието си в успешно риалити шоу. След това дава началото на своя линия дрехи, като бизнесът й се разраства чак до Мексико и Еквадор. Героинята й в „Първата дама” – Палома, е също толкова амбициозна и решителна като самата Карина. В колумбийската поредица тя влиза в ролята на младо момиче, чиято голяма мечта е да стане първа дама на Колумбия – цел, която преследва толкова упорито, че понякога дори излиза извън границите на морала.

В главната мъжка роля влиза актьорът Кристиян Мейер. Интересното около него е, че той е едновременно популярен като актьор и като музикален изпълнител. Двойно платинен албум и поредица покорени класации са част от успехите на Кристиян извън киното. Много преди да стане част от сериала, той е изключително известен в Латинска Америка, където създава хитова перуанска алтърнатив-рок група. След разпада на бандата обаче, продължава да развива своята самостоятелна кариера, като част от синглите му заемат първо място в почти всички радио чартове в Перу.

В „Първата дама” зрителите ще видят и други колумбийски звезди като Кати Саенс, Хавиер Хатин и Паула Барето.

„Първата дама” – всеки делничен ден по Нова ТВ от 15.00 часа