„Първите седем“ – безплатно списание за безупречни родители!

Първи брой на „Първите седем“

За ново поколение родители

Какво е родителството? Какви постановки има в кукления театър през май? Кои са новите премиери за деца по кината? Как да захраним бебето? Активно или хиперактивно е детето ми? За какво мечтаят майките? Отговорите на тези и на още много други въпроси ще открием в първия брой на списание „Първите седем”, което вече ви очаква на над 100 горещи точки в София, както и на срещите на Ла Лече Лига България в страната през май.

Новото списание е насочено към модерните родители, тези, които задават въпроси и които взимат информирани решения при отглеждането и възпитанието на децата си. Това са ново поколение родители, които търсят актуалното, когато става дума за децата им. Родителите, които се опитват да прекарват пълноценно време с децата и семейството си, въпреки забързаното си ежедневие, но в същото време не забравят и себе си като хора, които имат нужда от свое пространство, интереси и забавления.

Списанието ще се разпространява безплатно и ще излиза всеки месец в тираж 15 000 бр. Печата се на 100% рециклирана хартия със сертификати за екологично чист продукт от Der Blaue Enger и Forest Stewardship.

Освен интересни и полезни статии, свързани с отглеждането на бебето и детето, в новото издание ще намерите и актуална информация за културния афиш и събития, свързани с децата и техните родители, вдъхновяващи фотосесии и справочник с полезна информация.

Горещо препоръчваме интервюто с таткото от Kidsonroof в първия брой на списанието, което Милена Димитрова взе за „Първите седем” седмици преди старта на Sofia Design Week Kids. Не пропускайте също и текста на Таня Радочай за същността на родителството!

За десерт опитайте две торти – със и без захар, за първия рожден ден на детето.

Екипът благодари сърдечно на Калина Арсова за прекрасната корица и фотосесията на броя!

Пожелаваме си безоблачни първи седем, защото детството…  е само веднъж!

 
По темата: