Първо интервю на Глория след напускане на ВИП Брадър

Глория напусна Къщата на Big Brother по силата на зрителския вот

Въпросите от „Пощата на номинираните” отприщиха истинска вълна от емоции

В петък зрителите на NOVA отсъдиха Глория да се превърне в петия Съквартирант, който да напусне най-известната Къща. На излизане манекенката сподели, че ѝ предстоят прекрасни моменти и няма търпение да види своя любим.

Само няколко часа по-късно Глория гостува в „Събуди се”, където призна, че случаят с ножа е бил просто етюд, а участието си в шоуто е приела като игра с останалите, но не и като състезание с тях. Манекенката без да се замисли определи рождения си ден като най-ужасния си момент в Къщата, а за личен фаворит и човек, който иска да види победител, тя посочи Ути.

Цялото гостуване на Глория Петкова в „Събуди се” можете да видите ТУК.

Във VIP Brother live снощи видяхме как четирите номинирани дами – Емануела, Глория, Ирина и Лара отговаряха искрено на въпросите на своите Съквартиранти. Този път те бяха повече от провокативни и буквално отприщиха вълна от дълго задържани емоции. Ирина и Миглена за пореден път се оказаха в жесток сблъсък, а Жана от раз влезе в мерника на Ирина с неудобен въпрос, заради който понесе тежка критика. Емануела също изтърпя огромно количество нападки, но, въпреки умишлено засуканите питания, тя учуди всички със своите отговори.