Патрашкова и Златка „залитат“ по Фънки – видео

След първия епизод на „Какво искат жените” – те искат Фънки

Фънки предложи брак на Златка, Цветелин Кънчев впечатли с домашно приготвена торта, а Цецо Елвиса накара всички да запеят “Love me tender”

 „Жените искат теб” – това признание получи Фънки, след като бе избран за първия победител в новото шоу на Нова ТВ „Какво искат жените”. Той прие почетната грамота с думите „Много мило, много трогателно” и характерното за него „Б*си кефа”.

Надпреварата с другите двама гости – Цецо Елвиса и Цветелин Кънчев, бе изключително оспорвана, но симпатиите на трите дами надделяха в полза на Фънки. Водещите бяха единодушни, че чувството му за хумор, откровеността и фактът, че е винаги усмихнат, са натежали в избора им.

Представянето и на тримата кавалери сериозно затрудни дамското трио – Цветелин Кънчев ги изненада с приготвена от самия него торта, носеща името „Жадната монахиня”, заради която самият Фънки призна, че е готов да го канонизира като Свети Цецо Кънчев. Заради Цецо Елвиса пък всички запяха хитовата песен на Краля “Love me tender”, а Фънки посрещна дамите с три червени рози и специален подарък от „Черно фередже”. Най-голямото предизвикателство, което трите дами им поставиха, бе предложение за брак. Фънки се обърна към Златка с думите, че без нея светът би бил една „скучна пропаст”, музикалното предложение на Цецо Елвиса буквално постави Джуджи на колене, а любовно-политическото предложение на Цветелин Кънчев към Кристина Патрашкова бе съпроводено с признанието, че ако двамата се оженят, ще разтресат държавата и най-вероятно ще бъдат арестувани.

Какво още се случи по време на обяда – Фънки призна, че с удоволствие се кара със съпругата си и у дома му е винаги като на война, Джуджи учуди с признанието, че никога не се кара с мъжа си, Цветелин Кънчев показа качества на скрит латино любовник с италианско изпълнение и призна, че до него има жена, която е приятел с главно „П”.

Най-несполучлива се оказа изненадата, която домакините бяха приготвили за своите гости – йога на смеха. Нея Фънки определи като „малоумие”, Цветелин Кънчев категорично отрече като метод, а Цецо Елвиса използва като възможност да спечели за кратко дамите със своята улегналост и уравновесеност.

Как ще се представят трите дами следващата събота? Какво изненади са приготвили за своите гости и кой от тях ще заслужи почетната грамота „Жените искат теб”, ще разберем следващата на 20 април, от 12.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн