Павел Чернев за „Националистическа партия на България“ по ТВ7

Емануил Йорданов във „Факторът Кошлуков”

Министърът на вътрешните работи в кабинета „Костов” за протестите и действията на МВР

Министърът на вътрешните работи в кабинета „Костов” Емануил Йорданов ще е специален гост на „Факторът Кошлуков” тази събота. Заедно с политолога Румяна Коларова и журналиста Петьо Блъсков той ще дискутира последните събития в страната, студентските протести, сблъсъците с полицията и действията на МВР в кризисната ситуация. Водещият Емил Кошлуков ще коментира с госта си защо в центъра на София бе струпан безпрецедентен брой униформени, имаше ли нареждания за по-твърди действия спрямо протестиращите и какво правеха полицаи на територията на университетите.

По темата за националната сигурност и етническия мир на кръглата маса ще седнат председателят на Българския хелзинкски комитет Красимир Кънев, Павел Иванов от Съюза на комунистите в България и политологът Илия Марков.

За Бюджет 2014 пък ще спорят икономистът на КТ „Подкрепа” Мика Зайкова, Георги Ангелов от „Отворено общество” и Калоян Стайков от Института за пазарна икономика.

Гледайте „Факторът Кошлуков” в събота от 9:00 часа, само по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Павел Чернев за фашизма и неонацизма в „Пряка демокрация”

Стоян Михалев и Калина Крумова в спор за морала студентите и окупацията на Ректората

Новоучредената ”Националистическа партия на България“ иска да имаме право на самовъоръжаване. Новите националисти ще се борят за спиране на източването на социалната система от цигани. Също така настояват за забрана на дейността на Хелзинкския комитет, Отворено общество и ДПС и опазването на България от ислямизация.

Възможно ли е момчетата с бръснати глави да имат представители в следващия Парламент? Отговор на този въпрос търси Юлияна Дончева от Павел Чернев, Калина Крумова и Стоян Михалев  в “Пряка демокрация” по ТV7 в събота от 17:30 часа.

Горещата тема за протестите, сблъсъците и прокрадналите се съмнения за морала на студентската окупация ще бъдат също в центъра на дебата. Кой организира студентската окупация? Защо бившия американски посланик Джеймс Пардю се видя с окупаторите?

Зрителите ще чуят и отговори на въпросите има ли срастване на политици във властта и групировките, истина ли са взаимните обвинения между депутатите и ще се самосезира ли прокуратурата.

„Пряка демокрация”, тази събота веднага след дербито Левски – ЦСКА от 17:30 по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн