Павел Владимиров и „Първа смяна“ последна дупка на кавала?

Павел Владимиров „падна отвисоко“ – от ефира на Нова ТВ до 359 TV, която за момента се излъчва от твърде малко оператори.

Въпреки че слабото разпространение е предпоставка за по-голям интерес и гледаемост в интернет, първите записи, качени в YouTube, не говорят добре за новия проект.

Епизод 1, пилотен, към момента е гледан едва 228 пъти. И още повече – само трима са одобрили видяното от очите им, а шестима са посочили безкомпромисно „палец надолу“.

Любопитното е, че Нова ТВ сякаш „постави на тест“ две от звездите си – Павел Владимиров и Джуджи с участието им в „Като две капки вода“. Може и да е съвпадение, но след като двамата не показаха достатъчно добри резултати и артистични заложби в шоуто за талантливи имитатори, излетяха от националния ефир.

Гледайте видео записи от „Първа смяна“ тук – https://www.youtube.com/user/359HipHopCom/videos

Ето как се отразяват с официални PR съобщенията ефирните, пардон, кабелни приключения на Павел Владимиров по 359 TV –

„Йо, йо, йо! Не ме зяпай кат кретен,
а гледай „Първа смяна“ всеки ден!“

Така рапира тази сутрин във второто издание на на най-свежия сутрешен блок „Първа смяна“ по 359 ТВ мъжът,когото наричат „ българската Скала”, която по нищо не отстъпва на Дуейн Джонсън – и това е Къртицата Емо Каменов!

Той даде кавалерски преднина, в ефира на предаването, на едно изключително момиче, което определено има не един X Factor, но за съжаление отпадна от шоуто на метри преди финала. Тя пее и танцува еднакво добре – МишеР!

МишеР сподели с водещите Павел и Ками за своите професионални планове след X Factor, за мечтата и да пее заедно със световната звезда Usher, както и впечатленията си от представянето на Невена Цонева на музикалният конкурс в Москва, който предизвика множество коментари в интернет – „като слушам Невена Цонева, Джорджано ми звучи като Андрея Бочели…” – каза талантливата певица.

Предаването продължи с друга нашумяла тема, която би трябвало да ни накара да се гордее с Родината си, но за съжаление също бе публично оплюта. „България е мястото!“, казва Силвестър Сталоун в новия рекламен клип на България, в който участват още актьорите Салма Хайек, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм, Ейдриън Броуди и кой ли още не. Клипът, изготвен от „Nu Boyana Film Studios.

На финал гости в предаването бяха изключително интересни и са свързани с Тhe Official Bulgarian Beatbox Battle 2015. Това са Макс Моравски – Максо – Национален шампион по бийтбокс на 2015-та, Недко Чаушев – Paradox и разбира се, Печенката, които направиха на живо в ефира на Първа смяна“ по 359 ТВ стохотен Freestyle BEATBOX.

В сряда очаквайте още интересни гости и горещи теми, които ще Ви представат водещите на предаването – адреналинката Камелия Аврамова и Павел Владимиров.

Снимки –