Пайнера цени гърди с размер една шепа

Митко Димитров: Не е евтино да станеш фолк звезда

Властелинът на поп-фолка – Митко Пайнера разказва в интервю, че не се става лесно фолк звезда. „Искам да усетя на какво ниво са в диалога, в мисленето си, да разбера какви са силните и слабите им страни. Едните ще показваме, другите ще крием. Оказва се, че не е евтино човек да стане фолкзвезда.

Фирмата поема музикалната изява – записите, видеоклиповете, концертите, но външният вид е инвестиция на изпълнителите“, казва Пайнера.

Той добавя, че изпълнителите сами си плащат за фитнеса, стайлинга, грима, пластичните операции, ако решат да си правят.

„Нека и да инвестират в себе си. Тогава това, което правим, ще бъде много по-ценно и за тях самите, защото са вложили не само своя талант, но и финанси… Аз съм на принцип, който май че Рейгън е изказал: „Ако искаш да помогнеш на някого, не го учи как да яде риба, а как да я лови.“

Първите години с всеки изпълнител аз прецизирам нещата – от визията му през начина на говорене и начина на мислене“, разкрива инж. Димитров.

Идеалният размер на женските гърди е колкото мъжка шепа, твърди Митко Димитров.

„Аз съм радетел на естествените форми, но ако изпълнителят има притеснение, което влияе негативно на по-доброто му представяне, тогава се явява пластичната хирургия. Добре е тя да се намесва внимателно и сексапилът да не прелива, да не е вулгарен“, добавя той пред списание EVA.

Инфо: BLife

 
По темата: