Пайнерката Мария: само на водица и без вечеря след 20 ч.!


Мария заряза айдълите заради СПА в Девин

Звездата от журито на Мюзик Айдъл Мария заряза за една вечер шоуто, за да се наслади на СПА терапиите в открития преди два месеца петзвезден СПА хотел “Персенк” в град Девин.

Освен, че се потопи в аромата на етеричните масла и масажите, сексапилната фолк-изпълнителка откри с мини-концерт лятната градина на хотела, а гостите до пет сутринта пяха заедно с нея популярните й фолк парчета.

Цяла вечер обаче гласовитият славей на “Пайнер” пи минерална вода.

“Не пия алкохол и не вечерям след 20 часа”, разкри тайната за перфектната си фигура Мария. Звездата допълнително изненада собственика на “Персенк” Николай Иванов, като му сподели, че след като е родила за шест дни е върнала килограмите си. Той от своя страна пък й предложи да направят дует, тъй като много я харесва като изпълнител.

Най-вероятно Мария ще е и една от звездите на лятното турне на Пайнер, което започва в средата на месеца и ще е безплатно за всички фенове.

“Когато съм далеч от дома не мога да издържа без дъщеричката си Марая и няколко часа, затова винаги след участия се прибирам в София, за да сме заедно колкото се може по-често, докато расте” – допълва звездата.

След участието си в “Персенк” Мария обеща на всяка цена да се завърне в Девин, но този път на СПА-почивка със семейството си.