Пазиш ли играчки от детството? Подари ги на детските градини!

Нови игри и закачки за вашите детски играчки

СТАРТЕР на БГ РАДИО и Синема Сити – със социална инициатива по сюжета на филма Играта на Играчките 3

Под мотото “Нови игри и закачки за твоите детски играчки” стартира кампания за събиране на играчки за децата от детските градини. Вдъхновена от сюжета на Играта на играчките 3, целта на инициативата е да провокира всички, вече пораснали деца да извадят любими свои детски играчки от кашони, килери и тавани и да ги подарят на децата. С този жест, водещите на СТАРТЕР Симо и Богдана и екипът на Синема Сити искат не само да зарадват хлапетата с нови и непознати за тях играчки, но и да върнат плюшените, светещи и пищящи предмети към истинското им предназначение – да забавляват малчуганите!

„Аз самият съм голям фен на първите две части на Играта на играчките и страшно се зарадвах, че ще има продължение. В него героите стигат до момент, от който винаги са се опасявали – да не бъдат изоставени, но точно тогава попадат в детска градина пълна с хлапета и всичко се променя”, споделя Симеон Колев, водещ на предаването СТАРТЕР.

„Освен пораснал фен на филма, аз съм и баща на едно доста щуро момченце, което ходи на детска градина. Така ми хрумна идеята, че мога да изровя любими мои играчки, които никой вече не поглежда и с тях да зарадвам дребосъците. В крайна сметка, хрумването порасна до идеята за тази кампания и е страхотно, че тя вече е факт,” допълва с усмивка Симо.

Всеки, който вземе участие в кампанията и остави свои любими играчки в специално подготвените кътове в Синема Сити, МОЛ София и МОЛ Пловдив, има и реален шанс да получи покана за специалната прожекция на Играта на играчките 3 за слушателите на БГ РАДИО. На 16 юни организаторите на инициативата ще раздадат събраните играчки на децата от детските градини в София и Пловдив. Новини и подробности за инициативата може да научавате всяка сутрин в сутрешния блок на БГ РАДИО със Симо и Богдана СТАРТЕР.

Виж страницата на БГ Радио в Slusham.com – слушай излъчването и гласувай в анкетата!

 
По темата: