Педофилия или любов? 13-годишната Станка в „Отечествен фронт“

Раят на педофилите или наистина любов… На 13 години

Тази събота, 5 февруари, социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” разказва една история от пловдивската Арман махала, на чийто сюжет дори Набоков с неговата “Лолита” може да завиди.

“Показваме ви историята на греховната любов на 13-годишната Станка от Арман махала, заобичала някой си Николай – почти на 50 години.” – разказва Мартин Карбовски. – “Според родителите на момичето това е нормално и те нямат нищо против Николай! Само че държавата се намесва и взима Станка от любовното гнездо, за да я прати в дом…”

13-годишната преждевременно развита ромска принцеса Станка живее на семейни начала с българина Николай, който е на 47 години. Полицията разделя “двойката”, като изпраща Станка в дом за деца с асоциални прояви в Балван, а Николай – в ареста.

В родния дом на Станка в Арман махала в Пловдив са наблъскани десетина човека. Майка й Ганка, която трудно говори български, не вижда нищо лошо дъщеря й да се “ожени” на тази възраст.

Родителите на Станка:

В Арман махала обаче женитбата означава да заживееш с мъж. И така 13-годишната Станка има зад гърба си цели три брака преди Николай. Майката Ганка обаче не е съгласна 12-годишната сестра на Станка – Фанка – да се жени, защото… още нямала гърди! Съпругът й също не вижда нищо лошо дъщеря му Станка да живее с почти 50-годишен мъж и двамата не разбират защо тя е отведена в дом при условие, че това е “любов”…

А ромската Лолита Станка пише любовни писма от дома в Балван, пълни със сърчица като от детски лексикон…

“Може ли това наистина да е голяма любов? Може ли Станка да е циганската Лолита, а Николай – българският Хумберт Хумберт?” – пита Карбовски. – “В началото мислехме, че това е обикновена педофилия под закрилата на родителите. Но това всъщност е една проста любов на стопанска сметка. Става дума за оцеляване чрез секс!…

Това е прекрасният сюжет за роман, дори филм, който никога няма да бъде реализиран, защото у нас животът не е за пред хора – той само се живее и нищо друго! Днес Николай е осъден условно, родителите на Станка се разследват за това, че са продавали детето си – а идва ред и на Фанка! Станка не знаем къде е, но подозираме какво прави…

Ние позволихме последните двайсет години да се раждат деца, които никога няма да работят и освен половите си органи друго не могат! И докато наоколо се говори и пее за любов, всъщност в Арман махала любовта не съществува. Съществува само оцеляването посредством навеждане и разкрачване. Важи и за мъже, и за жени!”

”Отечествен фронт” – събота, 5 февруари 2011 г., 18:00 по Нова телевизия

Видео анонс:

 
По темата: