Пееш или лъжеш с Люси Дяковска

Люси Дяковска е третата гост-звезда в забавното музикално шоу „Пееш или лъжеш“

Известната изпълнителка ще трябва да открие своя дуетна половинка сред разнообразните кандидати     

Люси Дяковска ще бъде третата гост-звезда в новото забавно музикално шоу „Пееш или лъжеш“, което стартира на 3 ноември от 21:00ч. по NOVA. Популярната изпълнителка ще има възможност на свой ред да направи избор сред осем кандидати, които ще се опитат да я впечатлят и излъжат с музикална биография, лична история, сценична изява и много други елементи, които са част от предаването. С помощта на Съвета и интуицията си Дяковска ще се опита да открие своя дуетна половинка, която да притежава не само присъствие, но и вокален потенциал. Изборът на гост-звездата ще предопредели дали изпълнението ще бъде подплатено с гласови данни или ще се превърне в забавно сценично преживяване.

„Люси е била част от група, продуцирала е, а сега продължава да присъства на международната сцена. Това й дава предимството да бъде още по наблюдателна сред цветната палитра от кандидати. Най-важното е, че тя притежава голямо чувство за хумор и заряд, с който да превърне своето участие  в „Пееш или лъжеш“ в истинско забавление както за нея, така и за всеки, който обича сцената“, коментират от екипа на шоуто поканата към третата гост-звезда.

Всички фенове, които желаят да видят на живо предаването на 19 октомври и да подкрепят Люси в трудното й решение кого да избере за свой дуетен партньор, могат да си запазят място за шоуто като се обадят на телефон: 0885613363.