Пенка и Златките в центъра на скандала в Биг Брадър

Маги Желязкова и Пенка в нов епичен скандал за луканка

Маги Желязкова и претендентката за „Мис България 2013“ Пенка влязоха в нов епичен сблъсък. Този път повод за скандала им станаха няколко луканки.

Плейтмейтките Златка Райкова и Златка Димитрова направиха опит да скрият запаси от храна за „черни дни“, Пенка избухна и ги обвини в кражба. Маги веднага скочи и защити другите, като се нахвърли на Пенка.

„Колко е елементарна само, тук е пълно с готини ерудирани хора, поне да научи нещо“, посъветва Маги. „Замълчи, изобщо не искам да говориш с мен“, обърна се моделката към Пенка.

„Никой няма право да ми казва да мълча“, не й остана длъжна ромката.

Лео към ромката Пенка: Ти си неграмонта, нали?

Италианецът Лео с изненада откри, че той чужденецът и ромката Пенка владеят почти еднакво българския език.

„Ти четеш като мен“, обърна се към Пенка италианецът. Той остана истински учуден, че той и моделката, която е родена в България, умеят четат на едно и също ниво.

„Аз малко сричам, но чета“, оправда се Пенка.

„Неграмонта се казва, нали това“, засмя се Лео.

„Мога да чета, не че мога да чета. Трябва да се погледне, аз не съм образована. Имам само четвърти клас. За четвърти клас пак добре, че чета, а някои и това не могат.“, защити се ромката.

Нов скандал между Златките и Киро Скалата

Битов скандал отново вдигна напрежението в къщата на „ВИП Брадър Ол старс“. Няколко неизмити чинии станаха повод за нов сблъсък между двата враждуващи лагера.

„Не превръщайте миенето на чинии в голяма работа“, подигра се Киро на двете Златки, които неуморно чистят къщата всеки ден.

„Жалко е, че лъскате чинии. Трябва да лъскате нещо друго“, допълни Киро Скалата.

„Книга за Златка в България може да се напише, но за Киро, едва ли“, не остана длъжна Златка Райкова. Тя сподели, че отдавна е загърбила светския живот, за да стане домакиня и да се грижи за съпруга си.

Иронията в лагера на Денди, Ели, Пенка и Jeason към домакинстването на жените е огромна.

„Не водете толкова задълбочени разговори, защото аз не мога се включа.“ – подигра се Денди, предполагайки какво биха искали да кажат двете Златки.

Ден по-рано, по време на номинациите, Златка пророни сълзи на отчаяние и огорчение. Тя се засегна дълбоко от думите на Денди, който я охарактеризира така – „Тирания на престорена добронамереност“. Но това не беше всичко – „Номинирам я, защото пуснах коремче. Пуснах коремче, защото тя готви. А тя готви, защото няма друго какво да направи и как да убие скуката с някакъв възвишен разговор. Ако се стигне до разговор, той е за това кой какво бил казал за нея. Освен това е толкова напоителна, като вземе да плаче, а тя плаче за всичко и винаги по непонятнни за мен причини, та се страхувам атмосферата да не се навлажни съвсем и да не хванем ревматизъм.“

Минути след това Злати вече плачеше неудържимо и нареждаше, хлипайки:

„Мога да го кажа без срам – аз съм човек с огромно сърце! Направила съм много добрини, не съм злобен човек и никога не мога да мразя. Не мога да играя роли, да съм различна от себе си. Аз съм Злати! Може да съм домакиня и чистачка, но съм най-прекрасното момиче!“.

Киро Скалата измърмори под нос: „Такива прекрасни като тебе стотици“. Малко преди това той прочете „лекция“ на двете Златки, че са добри домакини, че умеят да готвят и чистят, но „кухненското им поведение“ било обидно за самите тях. „Това може да го прави всеки. Ама вземете прочетете една книга, направете нещо с тези мозъци. Щото тука е „Ол-старс“, не „Ол-овчарс“, заяви анаболният мъжага.

Денди също имаше какво да сподели по адрес на Русата Златка – „При толкова много перхидрол, грим, фон дьо тен и други субстанции аз не мога да намеря интелекта й и да общувам с нея. Навярно той е заровен някъде дълбоко под перхидрола и е неоткриваем за мен, простосмъртния. То с това момиче не мога да си разменя и дума.“.

По инфо на агенция ПИК

 
По темата: