Пенка написа „българия“ и я изгониха от Биг Брадър – видео

Пенка „карибското тяло“ напусна „Биг Брадър“ завинаги

Къщата на „Биг Брадър ол старс“ завинаги напусна „карибското тяло“ Пенка. Зрителите на Нова телевизия гласуваха най-малко за неграмотната ромка. Пенка е третият изгонен съквартирант от Къщата след Недялко (който си тръгна по каналния ред) и Джийсън Брад Люис (който бе изгонен за „непристойно поведение“).

С най-висок вот и зрителска подкрепа, за втори пореден път, се оказа Русата Златка, следвана от Лео. Те продължават надпреварата в шоуто. Над 50% от зрителите гласуваха Райкова да остане в Къщата.

При напускането Пенка възкликна: „Ох, ще ми липсва това недоразумение“.

Златка Райкова пък се разрева от новината, че остава в къщата на Големия брат, най-вероятно от вълнение.

Защо зрителите изгониха Пенка?

Вижте колко покъртително неграмотна е ромката от „Мис България“ и „Биг Брадър“

Пенка пише България с малка буква, мисли, че държавата е основана през 641 година и още…

Трагедията на това да си неграмотен е един от най-тежките синдроми в нашата страна. За съжаление кадри като героинята Пенка – „карибското тяло“, която се състезава в едно от най-гледаните риалитита на родния екран, e тъжен отрицателен пример за тежката безпросветност, царяща сред големи обществени групи у нас.

„Биг Брадър“ постави задача, в която младата ромка става ученичка, чийто класен ръководител е Денди.

Инатът на „карибското тяло“ обаче бе толкова голям, че тя дори не пожела да схване основни неща от българската история, които Денди се опита да й обясни. Няколко пъти той й зададе въпроси, като: „Кой е цар Симеон Велики?“, „Кога е създадена българската държава?“ и ред други, елементарни по своята същност.

Те обаче се оказаха въпроси с повишена трудност за Пенка, след като на финалния изпит тя заяви: „Българската държава е създадена през 641 година…и дори възрази: Ама ние това не сме го учили!“.

Денди й направи и няколко бързи диктовки, в които Пенка на няколко пъти демонстрира, че не може да запомни, че България се пише с главно „Б“, а не „българия“, като отвърна: „Това ли е най-важното“.

Дотук трагично, но това далеч не е всичко… Част от другите й отговори бяха: „България граничи с Европа, с Русия, Полша и Испания“ и ред глупости от същия род.

Паралелно със скандалните кадри от Къщата, в студиото на Ники Кънчев възникна словесен скандал.

Йоана Захариева: Златките правеха свирки под път и над път!

Йоко подкрепи Пенка, като предрече, че ромката има шанс да се превърне в нещо повече от плеймейтките в Къщата на Биг брадър, когато стане на тяхната възраст. Кали защити Златките и попита опонентката си откъде знае какво са правили те. „Било е плътски удоволствия и свирки под път и над път“, отговори Захариева и сякаш отвори кутията на Пандора.

Последва женски скандал на висок тон с размяна на остри реплики, включващи свирки, бебета, поп, чалга и какво ли още не. Наложи се водещият Ники Кънчев да прекъсне предаването с реклами.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на агенции ПИК и Блиц

 
По темата: ,