Пенка от Мис България без пукнат лев, плаче по ТВ7 – видео

„Знаете ли каква е истината? Истината е, че в момента имам 5 лева в джоба, нямам какво да ям. Нямам спонсор, както си мислят повечето хора, отказах се от връзката ми с възрастния ми приятел, не съм спала с него, само излизахме“, обяви претендентката за короната на Мис България 2013 Пенка пред ТВ7.

На въпрос какво ти донесе участието в „Мис България“ колоритната ромка заяви: „Много медийни изяви, но какво от това? Никой не ме попита как се чувствам и какво преживявам. Пишат ме нонстоп в медиите и за какво?! Знаете ли, че майка ми взе пари на лихва, за да мога да си купя рокля за предаването. Знаете ли също, че няма какво да ядем и ако не върнем парите, ще ни потърсят лихвари. Къщата, в която живеем, може съвсем скоро да се срути“.

Пенка през сълзи заяви, че положението й е тежко и няма дори цигари в джоба. Тя помоли зрителите да й намерят работа. „Помогнете ми както прецените, не искам да ми давате пари, ще работя усърдно, каквото ми дадете“, отговори Пенка на въпрос с какво може да й се помогне.

Кандидат-миската призна, че в колкото и тежко положение да се намира, не би правила секс за пари. Това е и причината да се раздели с нейния спонсор. Пенка иска да се издържа с честен труд. Затова съм чистила кенефите, продължи с откровенията тя.

Карбовски обеща на Пенка да я взема на работа, като ще има поредица от филми с нейно участие. Тъй като Пенка не е ходила на море, водещият ще я заведе. Ще й покаже морските бардаци с компаньонки и мускулести мъжаги, но и ще я черпи омари в скъп ресторант. Освен това Карбовски обеща на ромката да я вземе като политически коментатор срещу скромен хонорар.

Пенка отказала да получи пари за настоящето си участие си при Карбовски, защото твърди, че го гледа от малка, той помагал реално на хората.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на VsekiDen

 
По темата: