Пенка върната в Мис България, Ваня разплакана, зрители недоволни!

Върнаха Пенка инкогнито в Тъмницата

„В името на рейтинга“ едно невръстно момиче се наложи да се сблъска с най-голямата драма в живота си

Зрителският вот посочи ромката Пенка за първото изгонено момиче от Замъка на „Мис България 2013” в елиминационния лайф на шоуто във вторник вечер по TV7. Огненият характер на претендентката от Ботевград и хъсът й за победа се оказаха нейното най-силно оръжие и Пенка получи втори шанс да си извоюва място сред финалистките на най-красивото шоу в българския ефир. Смуглата хубавица с карибско тяло беше върната инкогнито в Тъмницата, където я очакваха наказаните близначки Моника и Вероника. Двете бяха изпратени зад решетките, защото нарушиха регламента на шоуто и два пъти гласно обсъждаха номинациите.

Сега пред Пенка стои предизвикателството да предаде на русенките хъса си за победа и силната си мотивация за спечелване на короната докато трите обитават Тъмницата. От успеха на задачата зависи връщането на ромката обратно в Двореца.

Ваня, Вили и Велина, които се спасиха на елиминациите, се върнаха при останалите принцеси след много сълзи и емоции. С най-малко отрицателен зрителски вот – едва 9.2%, се прибра пловдивчанката Ваня. Тя обаче преживя най-силните емоции в студиото на водещите Кирил Ефремов и Камелия. След като пребори страха си от тъмното и успешно се справи със задачата си да разпознае съдържанието на 4 кутии в непрогледен мрак, Ваня се изправи и пред трагедията на живота си. Със сълзи както в нейните, така и в очите на баба й, която я е отгледала, тя за пръв път след 16 години чу видео-изповед на баща си. Човекът, отнел живота на майка й Емилия, когато Ваня е била едва 3-годишна, декларира пред камерата на „Мис България 2013”, че иска да види и прегърне дъщеря си и ще я подкрепя до финала. Ваня изгледа видеото, седнала между гостите в студиото – диджей Дамян, Маги Желязкова и Бориса Тютюнджиева. Въпреки всичко, 19-годишната пловдивчанка не промени позицията си и заяви категорично, че не желае нито да вижда, нито да чува баща си.

След нея на изпитание беше подложена Пенка, за чието изгонване гласуваха 48.2% от зрителите. Ромката трябваше да пребори страха си от летене и да издържи един полет със самолет. Оказа се, че адреналинът и вълнението й бяха по-силни от страха и вместо уплашена Пенка слезе от самолета разплакана от щастие. Претендетката благодари на екипа и сподели, че са изпълнили детската й мечта – да се качи на самолет, въпреки че я е страх от това.

За да спечели симпатиите на зрителите, Велина пък трябваше да се справи със страха си от кръв. Македонското девойче бе подложено на разкрасителна процедура за лице с телешка кръв, така както го е правила самата Екатерина Велика. За Велина бе трудно да понесе това изпитание, но тя се справи геройски. А кръвта се оказа не телешка, а изкуствена филмова боя.

Последната подложена на изпит по време на елиминациите беше Вили, която на живо в студиото трябваше да се справи с караокето на страха. Докато пееше любимата на баща й песен – „Може би” на Сигнал, Вили трябваше да пъхне ръка в четири предварително покрити кутии. Още преди да започне изпитанието й бившата гинастична тихичко помоли Кирил и Камелия: „Само не змии”. Точно това обаче я очакваше в първата кутия. Блондинката изпадна в лека истерия и отказа да провре ръката си, в която и да било кутия, а след края на изпълнението си заяви, че е готова да си тръгне, защото мисли, че шоуто не е за нея. Това емоционално решение на бившето гадже на шампиона по мотоциклетизъм Ангел Караньотов й спечели доста негативен вот и тя събра 30,9% отрицателни гласове.

Гледай видео запис от епизода онлайн

В новия епизод тази вечер зрителите на TV7 ще станат свидели на поредната доза от сблъсъка на характери зад стените на Двореца. Лагерите на младите и старите вече съвсем ясно се очертават, а хигиената и домакинските навици стават основен повод за критика от Звезделина по адрес на по-младите й конкурентки. Противниковият лагер обаче ще отвърне на удара на знойната варненка с пряка словестна атака.

Напрежението ще се нагнети и от поредната задача на момичетата. Те ще трябва да осигурят хранителни провизии за цяла седмица като преди това издържат две изпитания. Чрез тях принцесите ще излъчат двете най-достойни, които ще излизат за кратко от Двореца и ще пазаруват за всички. Как се справиха със задачата си и с какво напълниха хладилника, може да видите от 22:30 часа, веднага след мача Лудогорец – Слован (Братислава) по TV7.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Зрителите на шоуто са недоволни от последния епизод на живо.

Възраженията основно са две – продуцентите не уважават вода на своите зрители и без никаква логична причина върнаха Пенка в играта. Защо ромката бива налагана в спорната телевизия ТВ7, чудят се всички.

Друго, считано за грозно, е полу-насилственото принуждаване на Ваня да изгледа интервю с баща си.

Най-харесваният коментар в страницата на шоуто, с подкрепа от над 100 души, е следният:

„Как не ви е срам да постъпвате така с момичетата?

Това е подигравка с личността на участничките!

Правя ЕВАЛА НА ВИЛИ, която изрази недоволството си и това, че предаването няма нищо общо с очакванията й.
Тя подчерта, че това е нейно лично мнение,но аз напълно го подкрепям.

Не мисля, че МИС БЪЛГАРИЯ трябва да може да се боричка в шоколад и да бърка в контейнери със змии и плъхове.

Как,по дяволите,тези изпитания доказват личността им? Що за простотии са това?

А това, което направихте с Ваня е жалко. Меко казано жалко…Поставете се на нейно място,бе,хора!Ква е тая гавра с мъката и болката й?Та тя е човешко същество, а не кукла на конци!

Вие можете ли да си представите това момиче какво е преживяло? Замисляте ли се изобщо колко усилия й е коствало всичко това. Още повече, че тогава е била дете….И сега.. едва ли не заради вас и шибания ви рейтинг се подигравате с нея…Беше ли необходимо 1000 пъти да я питате би ли простила на баща й….Той й бил баща, всеки трябвало да прощава..

В крайна сметка – КОИ СТЕ ВИЕ ДА ДАВАТЕ АКЪЛ НА ХОРАТА КАК ТОЧНО ДА ПРЕЖИВЕЯТ СОБСТВЕНАТА СИ БОЛКА… ИЛИ СТРАХОВЕТЕ СИ?

Заради хора като вас държавата е в такова положение….“.

 

 

 
По темата: ,