„Пенсиониран на 35“, „90210“ и още нови сериали от канали bTV

До края на месеца каналите на bTV ще ни предложат няколко премиерни сериала и премиерни сезони на познати заглавия.

„bTV Comedy“ – ежеделнично повторение на „Да отгледаш Хоуп“ (сезон 2) с начална дата 16-ти февруари и по два епизода дневно (от 19:30 до 20:30), премиера на американския сериал „Пенсиониран на 35″ с начало същия ден, но излъчване между 22:30 и 23:30 (отново два епизода и пак всеки делник). Също така каналът ще завърти първи сезон на „До смърт“, всяка събота и неделя между 18 часа и 20:30. През този часови пояс ще ви бъдат предложени по пет епизода от него.

„bTV Cinema“ – отново от 16-ти февруари там ще предложат първи сезон на сериала „90210“. Съвременната му версия ще се излъчва от 13 до 15 часа – естествено, с по два епизода! От 18-ти февруари пък филмовият канал ще ви предложи и „Вътрешна сигурност“ (сезон 1). Той ще върви през делниците от 20 часа, но само с един епизод на ден.

„bTV Action“ завъртат премиерния за България втори сезон на сериала „Тринадесет“. Началото му ще бъде на 20-ти февруари, а излъчването – един епизод, но пък всеки делник от 15 часа.

„bTV Lady“ ще ви предложи премиерния за България 4-ти сезон на „Паднала от небето“ – всеки уикенд от 21 часа. Разписанието му остава същото – не само времето, но и излъчването на точно една серия на ден. Премиерният сезон започва на 21-ви февруари. На същия ден започва и премиерен турски сериал с Еркан Петеккая и Билал Йълмаз – „Тиха буря“.

Инфо: BGTVNews.wordpress.com

 
По темата: , , , ,