„Perform This Way“ – да се посмеем на гърба на Лейди Гага!


‘Perform This Way’ – новото видео „Уиърд Ал“ Янкович

Пародия на мега хита на Лейди Гага „Born This Way“ !!

През април 2011 г. „Уиърд Ал” Янкович създава най-новата си пародия-сингъл по мега хита на Лейди Гага „Born This Way”, озаглавена ‘Perform This Way’. Разбира се, без да е получил съгласието на певицата.

Парчето много бързо набира скорост в интернет само за дни след като Ал го публикува на сайта си и Лейди Гага дава официалното си разрешение за пародийната версия. Тя дотолкова харесва версията, че се съгласява да бъде включена в предстоящия 13-ти албум на актьора, който се казва ‘Alpocalyse” и излиза на 30 юни от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment!!

Пригответе за видеото към парчето, което е вече факт и надминава всички очаквания… !! Enjoy … :))

Алфред Матю „Уиърд Ал” Янкович е сред най-известните комедийни актьори в света за последните 25 години !! В актива му са 12 милиона продадени копия от албумите му, 4 награди Грами (7 номинации), 10 MTV/VH1 Specials, собствено предаване в Disney Channel, редица роли в комедийните сериали на CBS и мн.др.

През 1980 г. Янкович създава пародия на известното парче на Queen – Another One Bites The Dust. Парчето се харесва на слушателите и през 1981 г. Янкович вече е част от шоуто на Dr. Demento. Най-известната пародия на Янкович е Eat It, а сред най-обичаните му авторски парчета са You Don’t Love Me Any More и One More Minute.

 
По темата: