Перник граби кола от Национална лотария

Щастливка от Перник грабна автомобила от „Национална лотария“

Играта раздаде точно 197 хил. лева и 4 автомобила за един месец

Всяка събота по Нова ТВ предаването „Национална лотария“ и водещият Захари Бахаров радват зрителите от малкия екран с големите награди, които раздават. Шоуто дава шанс на девет късметлии, избрани от специален жребии под контрола на Държавната комисия по хазарта, да играят за атрактивните предметни и парични награди. Играта, която стана точно на един месец, раздаде на тридесет и шестимата участника в четирите й издания точно 197 хил. лева и четири нови автомобила.

Тази събота в студиото на предаването отново един от участниците си тръгна с  ключовете за чисто новия автомобил. В играта „Щастливата монета“ за возилото се бориха три дами – Виктория Илиева, Теодора Тричкова и Виктория Стоянова. Въпреки всички ритуали за късмет, които направика участничките, късметът се усмихна само на една от тях и счетоводителката от Перник – Теодора Тричкова, се сдоби с новата кола. „Много бях притеснена и не вярвах, че ще имам такъв успех. Имах шесто чувство, но не се доверявам на късмета си, откакто земетресението в Перник се случи точно на моя рожден ден. Но все пак явно съм късметлийка“, споделя щастливката.

Във втората игра в предаването „Сейфове“ за джакпота от 40 хил. лева се конкурираха Светлин Романенко и Виктория Михайлова. Големите очаквания и на двамата обаче не се сбъднаха и те спечелиха общата сума от 2 750 лева. Светлин Романенко, който мечтае за круиз, се размина с желаните от него 40 хил. лева и си тръгне със сумата от 2 000 лева.

Символът „MEGA JACKPOT”  в третата игра се падна на тридесет и четири годишния Петър Васов от Берковица. Безработният от 2 години и половина мъж грабна 10 хил. лева и обеща първо да почерпи приятелите си с част от печалбата и после да мисли как да оползотвори останалата част от наградата.

„Национална Лотария“ се излъчва всяка събота от 19:30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва само да закупят лотариен билет на „Национална лотария“ и да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100.

Билети за „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в  търговската мрежата на Globul, Еврофутбол и Fastpay.

Гледай видео запис от предаването онлайн