Пернишки валяк гази Иван и Андрей

Бивш боксьор се закани да разбие Иван и Андрей

Перничанинът Димитър Иванов е провокиран от шоуто да възобнови тренировките си и да продължи състезателната си кариера

В понеделник в шоуто „Разбий Иван и Андрей” по Нова ТВ ще се разрази истинска битка. Поредният претендент за голямата награда в предаването ще бъде 24-годишният Димитър Иванов от Перник, бивш боксьор в тежка категория.

Заради участието си в шоуто Димитър тренира още по-усърдно и не допуска, че ще загуби надпреварата срещу Иван. Твърди, че може да вдигне 180 кг. от лежанка и както той самият казва, би могъл да направи същото с двамата водещи наведнъж, дори и да постави допълнителни тежести.

Нахъсаният перничанин обича да се забавлява с приятелите си, почитател е на сръбската музика и местната футболна легенда „Миньор”. Завършил е спортно училище със специалност „Мениджмънт на спорта” в Перник. Занимавал се е с бокс повече от осем години и е постигнал отлични резултати във всички категории, в които се е състезавал. Отказал се е от спортната си кариера, защото се почувствал ощетен от съдиите в последното републиканско първенство, в което се е борил за титла. Обиколил е света в стремежа си да открие подходящо за него място, но преди две години решил да се завърне и установи в миньорския град. В момента работи във фирма за строителна техника, а приятелката му е счетоводителка и живее с нея на семейни начала.

Митко поддържа формата си с фитнес и кардио спортове, но именно участието му в „Разбий Иван и Андрей” го стимулира да се завърне в боксовата зала. Това е причината да се чувства още по-подготвен за битката в предаването, заявявайки, че водещите ще разберат какво е да ги прегази пернишки валяк.

Дали Димитър ще надвие Иван в серия от предизвикателни игри, ще стане известно в понеделник, 7 ноември, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн