Песен за проститутки по Фен ТВ – „Пазете се от нея“ /видео/

Цензурираха новия клип на Ерик

Гледай видеоклипа онлайн

Актуалното видео на Ерик „Пазете се от нея” се върти премиерно в ефира на Фен ТВ. Клипът излиза в два варианта заради горещите секс сцени, които изпълнителят демонстрира със своята екранна партньорка.

Ерик засне най-новата си песен, която е по негов текст и е озаглавена „Пазете се от нея”. Музиката е на Статис Ксенос, а аранжиментът на Пламен Велинов.

След хитовете „Огнена брюнетка” и „Поздрав за колежката” гласовитият певец залага на по-сериозна тематика, която засяга фаталните жени, способни да „разболеят” мъжете.

„Фаталната жена” в клипа всъщност е проститутка, която подава визитната си картичка на неколцина свои клиенти.

Появиха се хора в интернет, твърдящи, че вече тотално ги е гнус от поп-фолка и дори се срамуват, че живеят в една страна с хора като Ерик.

Клипът е изцяло сюжетен и започва с откровена секс сцена, което наложи цензурирането му и екипът направи две версии на видеото.

Вариантът с по-горещите кадри ще се излъчва единствено в часовия интервал след полунощ по Фен ТВ и ще може да се гледа в интернет.

„Политиката на телевизиите е такава, че няма как да пускат еротика през деня. Сцената в клипа не е сложена с цел провокация, а защото пасва на сюжета. Надявам се видеото и песента да допаднат на музикалните фенове, защото те диктуват модата в поп-фолка и създават хитовете.”, коментира Ерик.

Не пропускайте цензурираната версия към „Пазете се от нея” в ефира на Фен ТВ, а другата – след полунощ по същата медия и в интернет.

 
По темата: ,