Пет премиери за една седмица – очаквай по TV7

Избрани филмови акценти от програмата на ТВ7 за седмицата 15 – 21 февруари

15 февруари 2010, понеделник
21:00 „Вярвай му“ – премиера
Trust the Man
Романтична комедия, драма, САЩ, 2005
Режисьор: Барт Фрюндлих
В ролите: Дейвид Духовни, Джулиън Мур, Ева Мендес, Джеймс Легрос

Ребека и Том са перфектното семейство! Но както често става само на пръв поглед. Тя е преуспяваща актриса, а той си стои вкъщи и гледа децата. Но под повърхността нещата са различни. Ребека определено се дразни от прекаления сексуален апетит на съпруга си, а той съвсем сериозно възнамерява да си намери любовница. И така стигат до помощта на психоаналитик. Успоредно с това братът на Ребека, Тоби, от седем години ходи с Илейн, но не желае да се жени, докато тя отчаяно се стреми към семеен живот. Нещата се объркват, когато Тоби среща сексапилната Фейт, решена да изневери на съпруга си, а Илейн се запознава с музикант-чужденец, който се бори за зелена карта. И трагикомедията започва!

16 февруари 2010, вторник
21:00 „Хълмът на надеждата“ – премиера
Gospel Hill
Драма, САЩ, 2008
Режисьор: Джанкарло Еспозито
В ролите: Клои Бейли, Адам Болдуин, Анджела Басет, Дани Глоувър

Под спокойната повърхност на малко градче в Южна Каролина, се спотайват призраците на злокобно минало. Десетилетия след неразкритото политическо убийство на виден лидер на правата на чернокожите, синът му Джон най-после ще открие истината, прикривана успешно цели четиредесет години…

20 февруари 2010, събота
21:30 „Последният легион“ – премиера
The Last Legion
Екшън, приключенски, Великобритания, Италия, Франция, Тунис, 2007
Режисьор: Дъг Лифлър
В ролите: Колин Фърт, Бен Кингсли, Айшвария Рай, Джон Хана

Рим, 476 година преди Христа. Римската империя – най-могъщата сила вече почти 500 години е поставена под реална заплаха. Династията на Цезарите е прекъсната. В навечерието на дванадесетия си рожден ден, младият император Ромус Августул, е отвлечен от варварите и хвърлен в тъмница на остров Капри. След като предприема рисковано бягство, Ромус тръгва на опасно пътешествие към Британия, за да застане начело на Девети легион, единствения съхранил верността към Рим – Последният легион.

21 февруари 2010, неделя
23:20 „Ню Йорк, Ню Йорк“ – премиера
New York, New York
Мюзикъл, драма, САЩ, 1977
Режисьор: Мартин Скорсезе
В ролите: Лайза Минели, Робърт Де Ниро, Лайнъл Стендър, Бари Примъс

Джими е наперен саксофонист, чиято цел е да стане голяма звезда. Франсин е срамежлива певица, която мечтае за светлината на прожекторите. При срещата им веднага започват да хвърчат искри, а когато двамата правят музика заедно, цял Ню Йорк се възпламенява! Но дали любовта им един към друг е толкова силна, колкото и страстта, която споделят по джаза?

 
По темата: , ,