Петък вечерта на Джина Стоева – секси премиера от Фен ТВ

Джина Стоева в леглото с Джеймс Бонд

Гледай „Петък вечерта” онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Gv6r_G7qj4s

Буквално преди няколко дни публичното пространство бе взривено от информация за еротични снимки с Джина Стоева, на които певицата е в скандални пози с ново гадже. Е, оказа се, че такива фотоси наистина съществуват и съвсем скоро могат да бъдат достъпни за широката аудитория. За голямо съжаление обаче, горещите сцени не са плод на домашно видео за възрастни, а част от най-новия проект на Джина Стоева, със закачливото заглавие „Петък вечерта”. Именно в него звездата на „Ара мюзик” си партнира с горещ мускулест мачо, който като нищо може да бъде объркан с Агент 007 в лицето на Даниел Крейг.

„Дълго време търсех точно определен типаж за свой проект, който да има силно мъжко присъствие, и който да ми отива като визия. С Иво се познавам от няколко години и преди да снимам клипа на „Петък вечерта” се сетих точно за него. Той притежава интересно излъчване, а и има ужасно голяма прилика с един от любимите ми актьори – Даниел Крейг”- споделя Джина Стоева.

Екранният партньор на Джина прави своя прощъпалник във видеоклипа на любимата си певица и въпреки че не е модел, успява да се справи повече от блестящо с горещите кадри, които двамата си разменят.

„Джина е невероятно красива жена. Досега не съм се снимал в клип и за мен беше много голямо предизвикателство. Да снимаш с една от най-красивите певици е невероятно усещане и привилегия” – споделя Иво.

Сюжетът на „Петък вечерта” ни показва желанието на мъж и жена да бъдат заедно, но между тях има стъклена преграда, която пречи двамата да се насладят един на друг. Ето защо Джина и екранният й партньор започват да фантазират какво биха направили, ако я нямаше преградата.

Текстът на „Петък вечерта” е дело на Йордан Ботев, музиката и аранжиментът на Мартин Биолчев, а видеореализацията на N Team.

Горещи кадри и любовни желания – не ги пропускайте само в „Петък вечерта” по Фен ТВ Full HD.

Джина Стоева – Петък вечерта – текст:

Кратка лудост като взрив.
Просто си те позволих…
Женска слабост, но за нощ – без любов!
Просто забавление, а и ти не каза „не“.
Чиста съм пред себе си, ами ти?

Думите да махна – опитах!
Даже как се казваш не питах…
Мога ли да те наричам „петък вечерта“?
Думите са малко излишни!
Сложих днес прозрачните мисли.
Мога просто да ти викам „петък вечерта“.

Беше просто за нощта.
Вслушах се в слабостта!
Малка стъпка настрани беше ти!
Просто забавление, а и ти не каза „не“.
Чиста съм пред себе си, ами ти?

Думите да махна – опитах!
Даже как се казваш не питах…
Мога ли да те наричам: „петък вечерта“?
Думите са малко излишни!
Сложих днес прозрачните мисли.
Мога просто да ти викам „петък вечерта“.

 
По темата: ,