Петър Михалчев и сем. Спасови в Бригада нов дом епизод 4, 31.03.2016 + видео

Мисията на Мария, Караджов и компания е застрашена в четвърти епизод на „Бригада Нов дом” по bTV

MasterChef Петър Михалчев сбъдва мечта на семейство Спасови

Семейство Спасови са героите в четвърти епизод на предаването, което сбъдва мечти – „Бригада Нов дом”. Този четвъртък от 21.30 часа bTV ще разкаже на своите зрители тъжната съдба на Стоян и двете му дъщери Евелина и Биляна. Това е една история за загуба и отчуждение, за погубено детство и разбити мечти. История, която има трябва да бъде променена, а щастието отново да почука на тяхната врата в къщата им в село Мировяне.

След тежката загуба на майката на двете деца и съпруга на Стоян, семейството е изправено пред множество трудни моменти. По-голямата дъщеря на Стоян – Евелина е принудена сама да се справя с домакинската работа и отглеждането на по-малката си сестра. Паралелно тя е студентка и помага на баща си с поддръжката на парниците. След смъртта на майка си Евелина е започнала да бяга от училище, значително да занижава успеха си и да си причинява умишлено болка като се реже. За щастие приятелите й и помагат да излезе от емоционалната дупка, в която е изпаднала. Днес каката е здраво стъпила на краката си и прави всичко по силите си да помага на по-малката си сестричка и баща й. Също толкова драматични са промените и за Биляна, която от жизнерадостно и палаво дете, става тиха, свита и отбягва да говори с чужди хора. Стоян – бащата на двете деца, се оказва неспособен да се справи със ситуацията и преживява много тежко неочакваната загуба на съпругата си. Той отслабва 20 кг и от стрес зъбите му падат. Затваря се в себе си и спира да излиза с приятели.

Съдбата на семейство Спасови се е отразила и на техния дом. Той има нужда от цвят и светлина, за да събира и дава позитивна енергия на своите обитатели. И докато Караджов и компания се нанасят в него, семейство Спасови отива да се глези под специалната грижа на MasterChef Петър Михалчев.

Дали Мария, Караджов и бригадата му ще успеят да се справят със ситуацията и да приключат с обновяването в срок, ще изникнат ли проблеми и ще успеят ли да помогнат на семейство Спасови да започнат едно ново и по-добро начало, зрителите на bTV ще разберат на 31 март от 21:30 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Снимки от епизода –