Печалби за 134 750 лева в „Национална лотария“ на 28 юни – видео

Бивш полицай от Лом дарява  благотворително част от печалбата си от Национална лотарията на деца

Късметлия от Нова Загора с топ печалба от 200 000 лева от билета „Лото+“

В последната събота на месец юни имената на тримата избрани участници в играта на „На крачка от късмета“ и възможност да потеглят от студиото с чисто нов френски автомобил със застраховка на пътниците на стойност 100 000 лева са Семат Бакиева от Ардино, Весела Цанкова от Силистра и Христо Пелтеков от Пловдив. С преднина от 2 крачки Христо изпревари двете дами в играта, но те бързо го настигнаха и всички играчи се изравниха в една линия на втората избрана монета. Последният ход беше в ръцете на единствения мъж в тази игра и той донесе късмет на чаровната 21-годишна Семат, която вече е собственик на нова лека кола от Национална лотария.

В играта „Сейфове“ един срещу друг, за максимална печалба от 60 000 лева, застанаха Евелин Дамянов от Лом и Стефка Али от София. И двамата започнаха играта  си много добре, но първа червени сейфове със знак „Х“ отвори Стефка и напусна шоуто със сумата от 7 250 лева. В момента дамата има голям здравословен проблем и нужда от трансплантация на бъбрек. Спечелената сума ще бъде добро начало за нейната най-голяма мечта. Евелин отвори сейфове с обща сума 10 000 лева и получи възможност да я утрои. Той заложи на златни сейфове № 1 и № 3, в които за негово най-голямо щастие се криеха зелени символи „х3“, и той вече ще се радва на 30 000 лева. 59-годишният господин е бивш полицай, в момента вече е пенсионер и със своята награда ще зарадва семейството си. С част от тях също ще донесе усмивки по лицата на изоставените деца от дома в Лом.

В последната най-щедра игра на Национална лотария  „MEGA JACKPOT“ участие взеха Цвета Василева от Казанлък, Горян Горянов от София, Елена Жекова от Шумен, Николай Кузманов от Бургас и Любка Георгиева от Перник. Най-високата карта от всички изтеглени се оказа в ръцете на Цвета – № 43, а  „Колелото на късмета“ спря на сектор 250 000 лева. 31-годишната дама започна играта си доста уверено, първата си грешка направи на 4-тата сфера, но взе решение да продължи напред. Втората грешка на 7-мата сфера раздели сумата от 30 000 лева и я направи по-богата с 15 000 лева. Цвета е безработна и мечтае за хубаво семейство с половинката ѝ.

Водещата Вяра Атова зарадва Светлана Ангелова на 50 години от град Плевен със златен плик с печалба в размер на 2 000 лева от играта „Специален втори шанс“. С печалбата ще има възможност да отиде до Гърция да посети сина си.

Към големите щастливци тази седмица се присъединява и Пеньо Пенев от град Нова Загора, който спечели топ моментна печалба от 200 000 лева от билета на Национална лотария „Лото+“. Пеньо определя себе си като голям късметлия и вярва, че когато си постоянен в играта и вярваш в късмета, той рано или късно идва. „Много се вълнувам от страхотната печалба, която спечелих от Национална лотария. Пожелавам на всеки да изпита моята емоция“, споделя късметлията.

Своите чекове с моментни печалби в студиото получиха още Емилия Хаджиева от Хасково на стойност 15 000 лева от билета „Сделка или не“, Михаил Димов от Велинград вече ще се радва на 10 000 лева от билет „Мега Милиони“ и Ина Василева от село Българево, която може да се похвали с 10 000 лева от билет „Лото +“. Още един късметлия тази седмица – Кирил Иванов от град София вече е собственик на  чисто нова лека кола от билет „Сбъдни мечтите си“ .

Общата стойност на раздадените награди в предаването тази събота е точно 134 750 лева.

Гледай видео запис от предаването онлайн