Печенката – „Давай да пеем“, стига само бийтбокс! /видео премиера/

Адриана Николова –ПЕЧЕНКАТА ft XStoich – Давай да пеем

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SuYaC2JGVxM

„Давай да пеем“ е авторска композиция  на Адриана Николова –   Pe4enkata и Стойчо Стоянов – XStoich / музика, текст и аранажимент/.  Режисьор на лентата е Теодора Андрецуди, оператор – Иван Вацов.

„ Давай да пеем“ е пилотен сингъл от предстоящия дебютен албум на Адриана Николова –  Pe4enkata. В албума, продуциран от Dream Team Productions,  са включени както песни с модерно звучене, така  и акапелни изпълнение на арии от популярни опери. В звукозаписа на албума  участва и световно известният български цигулар Веско Ешкенази, с коготоАдриана Николова – Печенката има  видеоклип към популярното „Либертанго” на Астор Пиацола в аранжимент на изпълнителката.

В богатия и разнообразен в музикален стил албум бийтбоксът ще е включен в някои от песните на Адриана Николова – Печенката –  световен шампион по бийтбокс .

Освен като съавтор на „ Давай да пеем“ , Стойчо Стоянов – XStoich

е в екипа на школатаXSartist NEW MUSIC WORLD.

XSartistNEW MUSIC WORLD е създадена от Адриана Николова, Стойчо Стоянов и Мария Стоянова.  Целта на школата е не само да само да дава музикално образование, но и да предизвиква творческото въображение на децата, които сами да създават музика и да пишат текстове.  Създадените от децата авторски произведения се записват в звукозаписното студио на школата и се представят на организирани продукции.

Тримата млади музиканти имат амбицията да  осигурят стипендии за най-талантливите деца  и деца в неравностойно положение.