Петко Димитров „наврян“ в дънков капан на рождения си ден – снимки

Горещ рожден ден за Петко Димитров в Night Flight

Рожденият ден на Петко Димитров, съсобственик на най-актуалния нощен клуб – Night Flight, се превърна в невероятно горещ купон в лятната августовска нощ.

Обграден от най-близките си приятели и партньори, той получи рекордно много пожелания от бизнесмени, от звездитe на Dancing Stars… Но една жена – Яна Акимова, превърна празника му във вълнуващо романтично преживяване.

Подаръкът на красавицата остана в тайна, но не и чувствата помежду им. Двамата посрещаха заедно гостите на Петко Димитров, сред които бяха и тв продуцентите Нико Тупарев, Радо Тушев, Джуди Халваджиян.

Специални поздрави и пожелания за много късмет и любов поднесе близката му приятелка – актрисата Яна Маринова, която бе най-активна и на дансинга.

Конкуренция й правеше единствено Елен Колева в компанията на актьора Кирил Кирилов. Тя избра да поднесе на рожденика част от подаръка си в стихотворна форма – специално написана от нея ода. В произведението посветено на Петко, тя му пожела незабравими преживявания.

Най-горещата точка на купона беше моментът, когато на сцената излезе Азис. Кралят на поп-фолка отправи специални поздрави към Петко и Яна, като изпълни най-големите си хитове и превърна поднасянето на празничната торта в истинско шоу.