Петрови хвърчат от Брадъра, Давид се превръща в слуга! (ВИДЕО)

Зрителите изгониха Петрови, Давид нарича висшистите миячи на тоалетни

По време на Big Brother Live снощи вечер две семейства, срещу които бяха повдигнати различни обвинения, се изправиха в сблъсък за оставане в къщата. Само месец и седем дни преди финала, зрителите на Нова телевизия решиха Анжелика и Радослав Петрови да не участват в борбата за голямата награда на Big Brother family.

След седмици на надменно и високомерно поведение от страна на Анжелика и Радо, война за лидерство, скандали и предателство, феновете на предаването решиха да спасят въздържаната, дори прекалено спокойна двойка – Борислава и Пламен.

Въпреки че хармонията в семейство Петрови ги доближава до профила на щастливо семейство, това не помогна за оставането им в шоуто. Танцьорката и бившият таксиметров шофьор бяха уличени в лъжа за финансовото им състояние в реалния живот. Тежестта на истината си каза думата – само 48,7% от зрителите гласуваха за оставането на Анжелика и Радо. Иванови спечелиха 51,3% от позитивния вот и победоносно се завърнаха в къщата.

Големият победител снощи вечер обаче беше друг. Христо открито тържествуваше от спасяването на неговото семейство в четвъртък. След изгонването на основните му конкуренти Радо и Анжелика, помориеца отново видя голямата награда в очите си. Как ще се отрази поредният триумф на самочувствието на Христо и неговата борба за лидерство и за победа? Предстои да разберем…

На прощаване…

Какво се случи с Анжелика и Радо веднага след излизането им от къщата?

Анжелика и Радо напуснаха къщата усмихнати и спокойни. Те не се учудиха от новината за изгонването им. По пътя за шоуто на Иван и Андрей двамата обсъждаха стабилността и доверието, което има в отношенията им. За себе си те казаха, че са усмихнати, лъчезарни, сплотени хора, а затвореното общество в къщата е това, което ги е изнервило и променило. Анжелика и Радо са горди от това, че са истински хора със щедри сърца, че са успели да защитят интересите.

Какво се случва в къщата? Христо започва офанзива

Веднага след като Радо и Анжелика напуснаха къщата, Христо започна разчистването на стари сметки и война с неверниците. Елеонора, която симпатизираше на Анжелика и дръзна да му се опълчи, се срещна с другото лице на помориеца – злобно, безкомпромисно, арогантно и саркастично.

–       Ще им направя черен живота. – зарече се Христо за хората, застанали срещу него.

–       Малката се издъни много. Дружи с неправилните хора и за пореден път показа, че прави всичко за пари. – говореше Христо за Елеонора.

След конфликта с Петрови Христо стана много изнервен, а демонстрациите на гняв и надмощие, малко по малко му печелят неодобрението на съквартирантите.

–       Изпростя много. – отбеляза Динко.

–       Направи голяма грешка, че не запази самообладанието си. – допълни Магдалена.

Как ще завърши борбата на Христо, които като истински спортист, не се отказва лесно и в личния си живот? Предстои да разберем…

Цончо въвежда ред в къщата

59-годишният треньор по бокс Цончо е решен да вземе нещата в свои ръце и да сложи край на хаоса и леноста в къщата. Според него Давид и Елеонора нямат елементарни трудови навици, а отношението и безотговорността им към живота е недопустимо.

Така Цончо, Антоний и Динко се опитаха да предадат малко от своя опит на Давид и да му отворят очите за жестоката истина. Давид обаче предпочита да живее в удобна заблуда и заяви, че липсата на пари е това, което пречи на семейството му да бъде щастливо.

–       Какво? Да уча четири години, да ослепея от четене и да мия тоалетни. Аз и сега мога това да го правя. Голяма работа, ако съм вишист. – спореше Давид.

–       Ти и да имаш пари, пак ще си господин за един ден. – отвърна му Антоний.

Давид – слуга на Христо

От друга страна, Давид усети възможност да се облегне на гърба на силния Христо. За да се превърне в негов любимец, Давид преглътна пословичния си мързел и се втурна да изпълнява поръчките му. Той поливаше цветя и вареше яйца, само и само да се ползва с облагите, които Христо му предлага. След като позволява на Ицо да го използва за личните си нужди, Давид получава позитиви – гордо седи на масата на властелина, яде от храната му и слуша полезните му съвети. Докъде ще отведе Давид слугинският му характер? Ще успее ли да се превърне в най-верния паж на господаря Христо? Предстои да разберем…

Big brother family 3.05.2010 част 1

Big brother family 3.05.2010 част 2

Big brother family 3.05.2010 част 3

Big brother family 3.05.2010 част 4

Big brother family 3.05.2010 част 5

Big brother family 3.05.2010 част 6

Big brother family 3.05.2010 част 7

Шоуто на Иван и Андрей 3.05.2010 част 1

Шоуто на Иван и Андрей 3.05.2010 част 2

 
По темата: ,