Петя Буюклиева и Икебаната пеят, Краси Аврамов пляска (+видео)

Петя Буюклиева позволи на Иван и Андрей да си отрежат кичур от косата й за късмет

На 9 май (понеделник) в „Шоуто на Иван и Андрей” гостува певицата на всички времена –  Петя Буюклиева заедно със сина си Тони.

„Понякога дори и аз се обърквам! Прибирам се вкъщи и гледам – друг човек!” – заяви 16-годишният Тони относно непрекъснатите промени в цвета на косата на майка му. Петя Буюклиева сподели, че ексцентричните прически са нейно хоби и начин на живот.

Жената на всички времена позволи на Андрей да си отреже кичур от нейната коса за спомен и за късмет.

Певицата има вече 29 години успешен брак и не случайно, именно мъжът и синът й са нейните най-близки хора. „Ние станахме Светата Троица и се държим заедно през годините!” – разказа още Петя и допълни, че най-дългата й раздяла с мъжа й е едва 4-5 часа, когато тя го праща на пазар.

Буюклиева сподели, че е чакала сина си много дълго време. В продължение на 10 години, заради непрекъснатите си ангажименти, певицата не е успяла да роди. Дори губи едно дете при спонтанен аборт по време на участие, докато е на сцената.

Тони от своя страна разказа, че в момента учи в Американския колеж, и че въпреки многото учене,  успява да намери време за музика. Той сподели, че родителите му са против музиката да са превръща в негова професия, въпреки че хвърлили пъпа му на алеята на славата в Холивуд при Чарли Чаплин.

„Ако се занимава с музика в България, ще го изгоня с шутове! Въпреки че ми е един, колкото и да ми е мъчно, тук не мисля, че са поставени правилно стойностите. Мястото му не е тук!” – заяви твърдо Петя Буюклиева.Певицата разказа, че не обича да показва дома си. Тя разкри, че в него има всичко нужно, за да не излиза навън.

Особено интересна е историята, свързана с рояла в дома на Петя. Певицата го е вкарала вътре по нестандартен начин – благодарение на кран, който е вдигнал рояла до шестия етаж на жилищната сграда, в която Петя живее.

Първата изненада за изпълнителката, подготвена от Иван и Андрей бе Красимир Аврамов, с когото имаха съвместно участие не „Евровизия”. Двамата разказаха факти около състезанието, които досега не са били споделени в общественото пространство. Краси дори е написал книга по темата, която подари на Иван и Андрей.

За „ЕвровизияПетя Буюклиева каза: „Аз харесвам това, че участваме на „Евровизия”, но не харесвам това, че българите не се подкрепяме никъде по света!”.

Аврамов нарече Буюклиева „българската Петя Гага”, защото за него тя е олицетворение на гласа, и освен това е ексцентрична и екстравагантна като американската си колежка.

Втората изненада за Петя бе Деян Неделчев, който се беше подготвил специално и изпя едни от най-големите й хитове. Певицата не остана доволна от неговата интерпретация, и затова пое нещата в свои ръце – взе микрофона и започна да пее. Деян се извини с това, че е болен.

Запитан какво мисли за българските участия на Евровизия, Деян Неделчев заяви, че е разочарован от повечето млади изпълнители.

„Поли Генова – има много да учи това момиченце. Тя е млада и много амбициозна и иска да представи България. Това беше най-хубавата песен и тя трябваше да спечели. Но според мен, тя няма големи шансове!” – заяви още Деян Неделчев.

Ексцентричният изпълнител, известен още като Икебаната, разкри, че другият вторник, на 17 май, специално ще гостува в „Шоуто на Иван и Андрей”, за да представи за първи път вече готовия клип на поредното си хитово парче, озаглавено „На полянката”. Певецът сподели, че вече има и рап парче, носещо името „Ангел”.

За финал Петя Буюклиева и синът й Тони взривиха зрителите на вечерното шоу със свое дуетно рок парче.

Шоуто на Иван и Андрей 09.05.2011 (част 1/2)

Шоуто на Иван и Андрей 09.05.2011 (част 2/2)

„Шоуто на Иван и Андрей”  – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Снимка: Явор Иванов