Певецът Константин подкрепя Бареков

Коцето: Надявам се Бареков да оправи нещата!

Певецът разкри политическите си пристрастия

Любимецът на народа Константин винаги е бил откровен до болка и е разкривал напълно мислите и чувствата си пред феновете. Въпреки натоварения си график, поп-фолк мераклията намерил време за семейството си около великденските празници: „Едва сега усещам, че имам дете. Вече порасна, гушка ме, казва ми, че ме обича, а преди само ревеше и се напишкваше. Мисля, че пее доста фалшиво, дано като порасне се оправят нещата и да тръгне по моя път“, с усмивка споделя Коцето в интервю за snews.bg.

Като много българи и изпълнителят на „Черна роза“ се надява, че един ден нещата в България ще потръгнат и на политическата сцена ще се появят нови лица: „Винаги съм се надявал да има промяна, винаги съм се доверявал. Последният беше емблематична личност. Викам си ей тоя ще оправи всичко, но отново съм разочарован, вече не знам дали да имам някакво доверие. Сега имам известни вътрешни усещания за Николай Бареков, когото познавам отдавна. Той е борбен и се надявам да бъде този човек, както беше казала Баба Ванга, че чака висок, снажен мъж, харизматичен, идва от чужбина. Не знам Бареков да идва от чужбина, но ще прием, че едното нещо не съвпада. Та да не е 1000, поне 900% се надявам той да оправи нещата и аз ще се доверя отново“, категоричен е Константин.

Ванга е била изключително проницателна, защото преди повече от 20 години е „видяла“ онова, което е наше настояще днес. Според запознати тя е предсказала появата на Бойко Борисов. След него тя казва, че ще се появи „висок човек, пришълец от някъде, който ще е добър лидер“, най-вероятно това има предвид Коцето. Възможно е в предсказанието думата „пришълец“ да се тълкува като човек, който идва от друго поприще и влиза в политиката.

Инфо: NaUho.BG

 
По темата: