Певицата Nells препича прелести в Плейбой – снимки

Певицата Нели в Плейбой

Лятото май най-накрая дойде, но не можеш да очакваш от PLAYBOYда те разхлади – дори напротив – ще направи жегата още по-гореща. С певицата Нели Георгиева, с артистичното име Нелс (Nells) – изключителен екземпляр съчетал в себе си ум, красота и глас. Завършва Vocal Performance в London Music School и изцяло се посвещава на това, което обича, а именно музиката. Обича да чете, да търка пясъка в родния Несебър и да прави секс по всяко време! И гледа футбол, и има прогноза за световен шампион! Кажи честно!

Мондиала продължава да е фокусирал вниманието на света и ние не правим изключение. Ще разширим познанията ти в тази област с двама бразилци.

Едният е Роналдо, който говори откровено за Златните топки, треньорството, жените и травестите! И разбира се – за Мондиала.

Другият е Неймариня, известна и като Патрисия Жордане – момичето, което подлуди Неймар, показва това, на което досега се е наслаждавал само той.

А в още една впечатляваща сесия ще видиш всичко, което е Плеймейт през годините – ум, красота, секс, стил. Кенеди Съмърс е плеймейт на 60-ата годишнина на PLAYBOY.

За финал – как да тунинговаш личното си пространство наесен. Съветите на три от най-известните архитектурни компании.

Новият PLAYBOY е на пазара в сряда, 2 юли

 
По темата: