PINKS – Lose the race, lose your ride! – и още по Extreme Sports Channel

Акценти в програмата на Extreme Sports Channel за ноември 2011

НОВИ ЕПИЗОДИ: PINKS – Lose the race, lose your ride!
От 1 ноември, всеки делничен ден, 20:30

Гледай видео анонс онлайн

Използвайки правилата на класическо драг състезание от 50-те години, „PINKS“ изправя един срещу друг състезателите в битка във формат две от три, като загубилият предава талона на колата си. Правилата са прости – две коли се появяват на пистата и пилотите се договарят за стартовите позиции (дължината на автомобилите); колите заемат позиции, флагът се спуска и първият, който измине 400 метра печели. С такъв голям залог страстите на шофьорите се нагорещяват колкото двигателите, когато са изправени пред риска да изгубят возилото си!

НОВИ ЕПИЗОДИ: Cowboy U
От 23 ноември, всяка сряда, 21:20

Градски каубои изживяват приключението на живота си с „Cowboy U“. Професионалните каубои Роко Уочман и Джъд Лефю, и техният екип от опитни специалисти се опитват да научат група хора от града на каубойския начин на живот само за три седмици. Заснети на фона на красивата природа близо до Роки Маунтийнс, Роко и Джъд тренират състезателите в интензивен каубойски лагер. Осемте участници, чиито професии варират от помощник треньор на отбора по футбол на университета Джон Хопкинс до баща-домакиня, се изправят пред всекидневни препятствия и физически изпитания в опита си да се превърнат в истински каубои.

ПРЕМИЕРА: Best of the Streets
От 8 ноември, всеки вторник, 18:50

„Best of the Streets“ е пътеводител за нюйоркската скейт сцена, който съчетава екшън и информация, докато споделя подробности за най-добрите места в града, местни професионалисти, легенди и скейт историята, неща, с които може да се занимавате и съвети за пътуване, разнообразени с изцяло скейтърски видеооткъси. С множество графики и оригинален саундтрак от ъндърграунд диджеи предаването е копродуцирано от професионалния скейтбордист Сатва Леунг.

ПРЕМИЕРА: AMA Motocross
От 9 ноември, всяка сряда и четвъртък, 17:10

Акцентите от най-оспорваната мотокрос серия в света. Поредицата представя най-бързите международни състезатели в клас 450cc и 250cc, които се борят за най-голямата парична награда в своя клас и се надяват да бъдат удостоени с титлата шампион в AMA Motocross.

ПРЕМИЕРА: Freeflow Tour
От 15 ноември, всеки делничен ден, 16:45

„Free Flow Tour“ (FFT) е най-престижното и предизвикателно състезание за аматьори в света, включващо летни (скейтбординг и BMX) и зимни (ски свободен стил и сноуборд) серии. Предаването разказва основните моменти от събитието и показва как най-талантливите млади спортисти (на възраст между 13 и 18 години) се състезават не само за професионално спонсорство, но и за признанието на професионалистите. Гледайте бъдещите звезди днес!