„Пирамида“ – вече веднъж седмично и с обновена концепция


С обновен декор, нов водещ и нова концепция, тази събота от 18:00 часа по ТВ2 стартира третият сезон на най-гледаното дискусионно токшоу в българския ефир „Пирамида“.

През тази година предаването ще залага на по-голяма аналитичност в коментарите и затова „Пирамида“ ще се излъчва веднъж седмично”, споделя продуцентът Христо Тучев от IMS.

Изпълнителният продуцент на предаването Стойчо Керев пък ще се нагърби и с ролята на водещ.

Той води суперфинала на миналия сезон на Пирамида и е подготвен за новата си роля в предавеането.

През следващите месеци в България освен за цените, подслушването и корупцията по високите етажи, основната тема ще бъдат изборите. И тъй като ще гласуваме за европейски депутати и за български парламент, избрахме мотото на предаването да бъде „Малкият финал на големите избори“, разказва подробности водещият Керев.

Роденият в Карлово журналист започва своя път в телевизията като водещ в предаването „Събота късен следобед“ на Емил Розов и Алис Крайчева.

Истинската школовка обаче идва след като влиза в екипа на „Всяка неделя“ през 1996 година. Стойчо Керев е и последният български журналист взел интервю от Тодор Живков.

Специализирал е тв продуцентство и оперативен мениджмънт във Велкобритания през 2000 година в „Sky News-BSkyB“ при изпълнителния продуцент на „Скай нюз“ Джон Райли, „Channel 4“ при Ед Брамън, отговорен редактор на „Right To Reply“.

Опитът който Стойчо Керев притежава гарантира, че „Пирамида“ ще се утвърди като лидер в публицистичните предавания”, убедени са продуцентите от IMS.

През миналия сезон получихме стотици обаждания от зрители, които опитват дни наред да се свържат в ефир с предаването, но заради големия интерес не успяват. Затова от 4-ти октомври вече няма да има ефирен телефон, а ще бъде увеличени броят на темите. Така вместо да губят време, зрителите ще могат спокойно да проследят хода на дискусията”, допълва Стойчо Керев.

Форматът ще се запази и победителите от изданията през месеца ще се срещнат в пряк двубой в края на месец октомври.

„Пирамида” ще се излъчва всяка събота от 18:00 часа, само по ТВ2

 
По темата: ,