Пирати: Изгубеното съкровище (2012) по bTV

Aкценти от филмовата програма на bTV за периода 23 – 29 декември 2013 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 23 декември
12:30 ЧАСА
Дъч
Оригинално заглавие: Dutch (САЩ, 1991 г.)
Жанр: Комедия, Драма
Режисьор: Питър Феймън
Актьори: Ед О’Нийл, Итън Енбрей, Кристофър МакДоналд, Джобет Уилямс

Гледай видео анонс онлайн

Когато ви е нужна комедия, сигурен смях и забава, обърнете се към Ед О’Нийл!

Те са най-добрите приятели и ще ни съсипят от смях, за да го докажат. Може ли малко хлапе да намери детето във възрастен идиот? За да опознае сина на приятелката си, Дъч Дули – мъж с невероятно чувство за хумор (Ед О’Нилл – известен ни като Бънди от сериала „Женени с деца“), отива да вземе хлапето от лятно училище. Скоро той разбира, че хлапето не е приятно и възпитано момче, с което лесно може да се общува, а разглезено и надуто хлапе, което е свикнало да получава всичко на готово. Очаква ги шеметно и невероятно пътуване през щата, за да стигнат до Чикаго при майката на момчето за Деня на благодарността. Път по който ще им се случат куп забавни и комични събития. Пътуване, по време на което двамата ще се сближaт и стъпка по стъпка момчето ще приеме Дъч като свой баща. Един филм, който ще ви накара да се замислите за взаимоотношенията в семейството, очакванията на децата от своите родители, осъзнаването на ценностите в живота и тяхното преосмисляне.

17:00 ЧАСА
Пирати: Изгубеното съкровище – част 1
Оригинално заглавие: Pirates: The Lost Treasure 1 (Испания, 2012 г.)
Жанр: Драма, Исторически, Минисериал
Режисьор: Н.Н.
Актьори: Силвия Абаскал, Ксения Тостадо, Пилар Рубио и др.

Изгубено за повече от 30 години съкровище. Отчаяна мисия. Неочакван герой. Приключение. Отмъщение. Любов. Хумор. И, разбира се, пирати.

Действието се развива през XVIII век и проследява приключенията на Алваро Мондего. Принуден от обстоятелствата да стане пират, Мондего е прототип на съвременния антигерой, злодей и безсрамен измамник, известен с необузданата си страст към жените.

ЧЕТВЪРТЪК, 26 декември
20:00 ЧАСА
Доведени братя
Оригинално заглавие: Step Brothers (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Адам МакКей
Актьори: Джон С. Райли, Мери Стийнбъргън, Уил Фарел, Адам Скот, Андреа Савидж, Ричард Дженкинс, Катрин Хан

Гледай видео анонс онлайн

Бренан Хъф (Уил Феръл) е на 39 години и редовно остава без работа, живее с майка си Нанси (Мери Стрийнбъргън). Дейл Добак е перманентно безработен, на 40 и живее с баща си Робърт. Когато Робърт и Нанси се женят и заживяват заедно, Бренан и Дейл се оказват доведени братя.

Техният нарцисизъм и мързел обаче разделя “младото” семейство. Гузни от начина, по който са се държали, двамата инфантилни мъже на средна възраст измислят налудничав план, за да съберат родителите си. За неговото прилагане се налага да се обединят и нещо по-лошо – да излязат от вкъщи.

 
По темата: , ,