„Пий едно от мене“ на Андреа и Джена – премиера оп Планета ТВ

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rtTys2xFzNU

Навръх Коледа от Планета ТВ представиха новия хит на Андреа и Джена – „Пий едно от мене“, като са пропуснали да споменат авторите на музиката и текста.

Става ясно обаче, че в оригинал песента се изпълнява от Sinan Hoxha и се нарича Zemer Zemer.

Фейсбук фенове пък се постараха да покажат колко дръзко двете певици са изкопирали сюжетни идеи от новия клип на Риана:

Официално инфо за проекта от Planeta.TV:

В последните дни на отиващата си вече 2013-та година две от най-обичаните певици на музикална компания “Пайнер”, Джена и Андреа, зарадваха всички свои почитатели с първия си съвместен проект – песента “Пий едно от мене” и видеоклипа към нея. Върху дуета двете певици работят почти половин година, а одобрителните коментари на феновете, които се появиха още в първите минути след излизането на клипа, са доказателство за добре свършената работа на целия екип.

Текстът на “Пий едно от мене” е дело на Мариета Ангелова, музиката е на албанския композитор Алфред Суля, а аранжиментът е на Калин Димитров. Върху видеоклипа работиха Йордан Петков и Жоро Марков, а за ексклузивната фотосесия по време на снимките се погрижи Теди Грозданов. Снимачният процес продължи повече от 20 часа, а кадрите са изцяло имиджови.

За визиите на Джена и Андреа се погрижиха стилистът Маури, гримьорите Мис Бони и Кирил Чалъков и коафьорът Благовеста Маркова – Еси.

 
По темата: ,