Пияната ми майка проваля живота ми – „Съдби на кръстопът“ 30.06.2014

В понеделник, 30-и юни, точно в 20:00 по Нова, документалното риалити „Съдби на кръстопът” ще срещне зрителите с историята на 30-годишния Симеон, който живее с майка си Румяна – пенсионирана медицинска сестра, която пропива живота си от мъка по починалия съпруг.

Единствената радост на 60-годишната жена е синът й. Когато той се изнася да живее при своята нова приятелка Мартина, Румяна не е на себе си.

Повлияна от алкохола, възрастната жена се опитва да съсипе връзката на сина си по всички възможни начини. Тя не се спира пред нищо – драматизира, манипулира, измисля пъклени планове и дори се барикадира на висока кула на работното място на Симеон, като заплашва, че ще скочи оттам.

Проблемите ескалират, когато става ясно, че Мартина е бременна. Румяна е окончателно съсипана и решава да стигне докрай, за да спечели сина си обратно, дори с риск да съсипе и неговия живот.

Ще успее ли Симеон да се откъсне от доминантната си майка и ще оцелее ли връзката му с Мартина, преди да е станало твърде късно? Това ще разберем от 20:00 ч. по Нова ТВ!

Видео анонс:

Гледай видео запис от предаването онлайн