Плъхове и пълчища дървеници нападат Viasat Explorer!

Премиера на 12 – 26 юни по Viasat Explorer
Напаст
Оригинално заглавие: Infested
Държава: САЩ
Година: 2011

Страховита нова поредица разкрива действителни ужасяващи истории за домове, изпълнени с пълзящи гадини, нападнати от гризачи и превзети от паразити, изключително опасни за човешкото здраве и психика.

Твърдо решени да превземат дома и да го направят свой, тези нашественици побеждават благодарение на огромния си брой, непрестанните атаки и заплахата, която носят от болести и зарази. Те успешно превръщат човешките жилища в истинско бойно поле, а хората стават неизменно техни жертви, без да има къде да избягат.

Емоционални интервюта разкриват болката и терзанията, които тези хора преживяват, а шокиращи драматични възстановки представят страховити атаки от различни пълзящи създания като хлебарки, плъхове, дървеници, скорпиони, мравки, миещи мечки, мишки, змии и паяци.

Когато вредители от животинското царство завладяват дома ви, той никога вече не може да е същият.

Eпизод 1: Едно семейство е принудено да научи колко бързо плъховете може да завземат дома ти, като дори нощем пробягват през спящите деца и нападат майката. Едно жилище мечта в предградие в Ню Джърси се превръща в бойно поле, когато цялата фамилия се мобилизира за война срещу пълчищата дървеници, а друго семейство – във Феникс, открива, че зеленият им квартал привлича смъртоносни скорпиони от близката пустиня. Всяка от тези различни напасти се възползва нагло от удобствата на живота през двадесет и първи век.

Eпизод 2: Три семейства, мечтаещи да живеят в хармония с природата, се оказват в твърде голяма близост с нея. Пълчища от отровни паяци хобо застрашават не само здравето, но и живота на жена от Орегон. Фамилия от Айдахо е принудена да напусне дома си, след като откриват гнездо на змии в къщата си, а двойка от Джорджия не успява да се справи с талазите от мравки, атакуващи жилището им – оказва се, че живеят върху една от най-големите колонии на мравки в света, разпростираща се върху значителна област от САЩ г.

Епизод 3: Понякога паразитите намират начин да проникнат в дома ви въпреки всички предприети мерки. Пълчища гризачи предизвикват хаос в малко градче в Австралия и никакви капани или отрови не могат да неутрализират устрема им. Апартамент е завладян от хлебарки, прииждащи от съседното жилище, тъй като собственикът му отказва помощта на службите за контрол на паразитите. Екстерминаторите не могат да възпрат група миещи мечки, обсебени от желанието да обитават таванско помещение в Уисконсин. Огромно смърдящо петно се разпростира надолу по стените, гниещи екскременти капят по дрехите и семейството скоро се оказва в болницата със сериозни белодробни проблеми.

 
По темата: ,