Пламен срещу Станка и Тервел на финала на ВИП Брадър

Уникален вот във Вип Брадър определи кандидат-победителите

Петима са номинирани за изгонване, Станка срещу Тервел и Пламен на финала

Ваня Червенкова, Ирина Флорин, Мира Радева, Лияна и Стойко Сакалиев са последните номинирани за изгонване от Къщата на „Вип Брадър“ само няколко дни преди големия финал.

Станка Златева, Тервел Пулев, Пламен Медаров и Мариан Кюрпанов пък са първите сигурни финалисти. Те бяха определени след уникален нов вот. Биг Брадър промени правилата, като този път съквартирантите трябваше да дадат положителен вот – кой трябва са спечели шоуто?

Така Станка Златева заедно с Тервел Пулев обраха гласовете на съквартирантите си и получиха по пет гласа в своя полза. След тях се нареди манекенът Мариан, следван от Пламен. Последният не изненада никого, когато реши да номинира за най-достоен победител сам себе си. Социоложката Мира също го подкрепи и изнесе 10-минутна реч за качествата на Пламен. Изненадващо за него гласува и певицата Ирина Флорин, като без нейния вот бившата марионетка щеше да попадне в категорията на номинираните за изгонване, а не за победа. Тервел Пулев също гласува за себе си.

Шамара не издържа: Мира Радева е изключително тъпа жена!

Изгоненият от „ВИП Брадър” Мишо Шамара избухна срещу Мира Радева и нейния любимец Пламен. Причина за това стана фактът, че Мира номинира Пламен за оставане в Къщата с аргумента, че хора като него са провокатори, но и придвижват напред света.

В студиото на Ники Кънчев обаче Шамара избухна: „Как може да се толкова тъпа, изключително тъпа жена! Един дебил да го изкараш едва ли не спасител на нацията!”.

Водещият на „Сделка или не” Румен Луканов подкрепи Шамара и каза, че обича да гледа Пламен заради интересното му поведение в Къщата, но „да се обърна в гроба, ако децата ми изглеждат като него”.

Пламен е толкова безскрупулен, че може да мастурбира пред огледалото

“Пламен е абсолютно нагъл. Той е толкова безскрупулен, че може да застане пред огледалото и да мастурбира. Способен е да се номинира сам”, заяви още Мишо Шамара в лайв изданието на “ВИП брадър”.

Кали намекна: Вотът на зрителите във „ВИП Брадър“ е манипулиран

„Аз не мога да повярвам, че цяла България гласува за Пламен. Ники, искам да ми докажеш, че вотът не е манипулиран“. Това каза на водещия Ники Кънчев фолкпевицата Кали в студиото, посветено на днешните номинации във „ВИП Брадър“.

Тя бе много скептична по отношение на факта, че в няколко поредни гласувания за изгонване бизнесменът е спасен от зрителите с най-висок вот.

„Аз няма да се учудя, ако Пламен плаща карти и ваучери, за да гласуват за него“, разкри пък скандално Мишо Шамара.

Кали бе на мнение, че Станка е участникът, който трябва да спечели шоуто, защото най-много го е заслужила с успехите си за България.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По нифо на агенция ПИК