Пламена от Music Idol записва дует с… Красимир Аврамов?!

Младата и талантлива певица Пламена засне предизвикателна нова фотосесия за предстоящото си промотиране на нов самостоятелен сингъл. Автор на фотосесията е Георги Шопов, а около четири часа бяха необходими, за да се заснемат предизвикателните кадри на Пламена.

До две седмици изпълнителката ще представи в столичния клуб „L.A.“, където пее, новия си сингъл. Автор на музиката и аранжимента е Светослав Лобошки. Популярният композитор на поп-фолк музика бил впечатлен от гласовите данни на Пламена и силното й артистично присъствие. Песента е с работно заглавие „Силна съм сама“ и фотосесията е в унисон с новия сингъл.

„Срещата ми с феновете и изявите ми са най-хубавото нещо, което ми се случиха след участието ми в „Music Idol 2“ – споделя Пламена и допълва, че нахалството е чертата, която най-много я отблъсква в хората.

Вторият проект, по който работи в момента певицата е дует с Краси Аврамов. След като се запознали на промоцията му в столичен клуб, Пламена изявила желание да направи дует с Краси. Седмица по-късно той се обадил вече с готова песен. Очаквайте скоро подробности.

Припомни си как Пламена изпълни Camino за сбогом във втория сезон на Music Idol:

Снимка: Георги Шопов

 
По темата: ,