Пламнали души на Миро и Теди Кацарова – MP3 и видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=moqUM2BkQqo

Потърси MP3

Надеждата, че сродната ти душа те намира когато най-малко очакваш, възпяват Миро и Теди Кацарова в „Пламнали души“. Изключително красивата балада има стилен черно-бял клип, чиито основен герой е прима балерината ни Маша Илиева. Идеята двама от най-обичаните бг изпълнители да кръстосат тембър се ражда по време на сватба, „Гоним се с него от септември докато си напаснем графика. Всичко тръгна от един текст, който Ангел Симеонов ми подари. После Живко Василев, който свири на кавал, ми пусна една красива хармония и песента се роди за 15 минути. Всеки, свързан с този проект, е приятел. Когато правиш нещо с любов и добра енергия то винаги се получава.“, сподели Теди за bTV.

“Никога не е късно човек да открие любовта и да бъде приятно изненадан. С Миро се спогледахме в студиото и се запитахме „Ама, ние защо пеем за късната любов? На колко години сме всъщност?“, намигна закачливо Кацарова. На въпроса лесно ли си връщаш романтичната искра след като си бил тежко разочарован в предишна връзка, тя отговори: „Има го този момент – човек губи вяра. Но пък си дава време да преоткрие себе си и това, което търси. От опит знам, че както се държиш с партньора си, така ще се държи и той с теб. От грешките си се научих да не съм толкова нетърпелива и да не изисквам много от партньора до себе си.“

Миро във Фейсбук: Това трябваше да се случи отдавна.
В много конкретно отношение Теди ми показа пътя, когато бях на 19. В следствие на нейна песен, грабнах мешката си (бях в казармата) и отидох да се запозная с талантлив млад чеченски композитор и аранжор. ?
Останалото е, както казват, история.
И ето ни днес с песен написана от Теди и приятели, в която моят глас е част от пъзела 🙂
Приятно слушане!
Благодаря Ви! ❤️
М

музика: Теди Кацарова
текст: Ангел Симеонов
аранжимент: Живко Василев – кавал Георги Андреев – щрайх Кристиян Илиев – пиано
звукозапис и мастер – Иво Стефанов @ Intelligent Music Studio
режисьор: Васил Стефанов, Стефка Николова
оператор: Владимир Михайлов
главна роля : Маша Илиева
танц: Васил Дипчиков, Виктория Петрова
грим: Слав Анастасов, Надя Сиракова
коса: Даниел Младенов
стилист: Антония Йорданова

Частично по инфо на агенция Монитор

 
По темата: ,