Планета HD вече е „on air“!

“Планета HD” започна тестови излъчвания

В навечерието на деня на българската духовност и култура – 24 май, стартираха тестовите излъчвания на телевизия “Планета HD”.

На 20 май, в 17.15 часа за първи път се появи логото на най-новия музикален канал на “Планета”, носещ новото начало за медията.

Бъдещият телевизионен канал ще излъчва своята програма с най-модерната технология в High Definition – стандарт. За първи път у нас се ражда българска медия с изцяло собствена продукция по последните тенденции в развитието на телевизиите по света. Това нарежда телевизия “Планета HD” сред пионерите в бранша.

Официалният старт на новия телевизионен канал е планиран за 9 юни с голям концерт-спектакъл на пл. “Св. Ал. Невски” в София. Тогава музикална компания “Пайнер” ще отбележи своя 20-и юбилей, а звездите на българската поп-фолк музика ще изпеят най-стойностните си песни.

Спектакълът “20 години хитове от “Пайнер” ще предложи най-добрите музикални образци от последните години. Няма да бъдат забравени и хитовете, посочени от зрителите на “Планета” в класацията “Златните хитове на “Пайнер” и “Планета”.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: ,