„Планета“ с премиера: хитовият концерт-промоция на Преслава

Гледайте “Пази се от приятелки” на 7 и 8 ноември

Този уикенд предстои невероятно телевизионно изкушение за многобройните почитатели на Преслава. Телевизия “Планета” ще излъчи премиерно концерта-промоция на песните от нейния нов албум “Пази се от приятелки”. Музикалното шоу гарантира не само добро настроение, но и неповторимо изживяване за любителите на хубавата музика.

Общо 14 песни, сред които и дуетите с Борис Дали и Константин, са включени в музикалната програма. Преслава представи официално пред публика новия си албум на 24 октомври в популярен нощен клуб в Пловдив. За да уважат певицата, в Града под тепетата дойдоха много близки, приятели и колеги, които я поздравиха с песните си.

Телевизия “Планета” ще направи съпричастни своите зрители и на звездното шоу “Преслава и приятели” в края на ноември. Това, че новите песни на Преслава се харесват от меломаните, пролича и от класацията “Хит на Есен 2009″ във Facebook. Пет песни от албума “Пази се от приятелки” бяха номинирани от феновете в официалната страница на “Планета” в социалната мрежа.

Инфо и снимка: Planeta.TV

 
По темата: