Планета ТВ пуска рап по текст на Яворов

Живко Mixx рапира текст на … Яворов – възможно само в „Супершоуто на Румънец и Енчев“

В неделя вечер не е време за шоу, време е за СУПЕРШОУ

Яница и Живко Mixx ще бъдат гости в следващия брой на „Супершоуто на Румънеца и Енчев“, което ще може да видите тази неделя от 20.00 часа по Планета ТВ.

Никой не може да предположи какви изненади са подготвили водещите на гостите си този път, но определено не очаквате някой да направи рап парче с текст на … Пейо Яворов. Без да осквернява паметта на българския поет, Живко ще демонстрира как стиховете му имат ритъм, прилягащ абсолютно перфектно на съвременния рап. Този „ремикс“ трябва да бъде чут! Както и патриотичната песен, изпълнена от Яница.

Изоставения съвсем наскоро жених – Митьо Пищова ще бъде вторият гост на предаването. „Искаме да покажем другото лице на нашите гости“, споделят Румънеца и Енчев и точно това ще успеете да видите в разговора им с плейбоя, който искрено ще разкаже за това как преживява неуспешната сватба – тема, обсъждана от цяла България. Но Митьо никога не остава сам и в „Супершоуто на Румънеца и Енчев“ той не прави това изключение като идва придружен не с една, не с две, а с цели четири красиви жени. Кои са те ще разберете като гледате караоке играта „Аз знам това парче“, в което те ще участват.

Всичко това, както и подробности около регламента за участие в караоке играта ще научите тази неделя от 20.00 часа по Планета ТВ. А дотогава вижте Facebook профила:  „Супершоуто на Румънеца и Енчев“, както и официалния сайт на предаването www.supershow.bg.

Ще намерите видео запис от шоуто тук.

 
По темата: