„Плачи“, че Рени няма да отиде на Евровизия – видео премиера

„МЪЖЕТЕ СЪЩО ПЛАЧАТ“ -новата виртузна песен, която Рени подготви за „Евровизия“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=FGvwVjE3pP4

Баладата „Мъжете също плачат“ на популярната българска певица РЕНИ от 1 декември стартира с видео клип ексклузивно в официалния Youtube канал на звездата.

Песента беше подготвена за участие в предстоящия музикален конкурс „Евровизия“ от който България се отказа преди седмица.

„Мъжете също плачат“ е по музика и аранжимент на популярния български поп композитор Милен Македонски, а текстът е на Людмила Гайтанджиева.

Екипът създал песента още преди две години, като първо е написана музиката, а след това текстът. Основното в композицията е, че дори и силните мъже плачат и че не трябва да крият сълзите си.

Песента беше представена пред публика за първи път преди дни на един от концертите на Рени в Израел, където певицата се радва на голям успех от страна на българската, руска и сръбска общности.

Видеото е снимано във виртуално студио в Тел Авив, а екипът е изцяло български. Виртуалният декор представлява част от свещената християнска земя още преди векове, а действието се разказва посредством „любовния“ танц на двойка танцьори.

Режисьор е Виктор Антонов, трите визии на певицата са дело на Арабела Болярска и екипът с който работи певицата в последните години.